Lief lijf en leven met

essentiële olie

essentiële olie


Whoohoo! Jij bent een vrouw die als een Godin natuurlijk gezond door het leven wil gaan. Een vrouw een visie heeft en zich door niemand laat tegenhouden. Een vrouw die haar innerlijke magie voelt.


Herken je dit?

  • Zou jij liever komaf willen maken met gifstoffen in je dagelijkse leven en het leven van je kinderen?
  • Geef jij de voorkeur aan 100% natuurlijke en veilige optie die je ondersteunt bij alledaagse perikeltjes?
  • Zoek je natuurlijke oplossingen voor het verminderen van spanning? 
  • Wil je op een natuurlijke manier je nachtrust verbeteren? 
  • Zoek je natuurlijke oplossingen voor de was en plas, voor yummie food…
  • Heb je liever gezonde oplossingen om vervelende geurtjes in huis te verdrijven?

Luister…ik heb dé oplossing voor jou!

Young Living essentiële oliën en met essentiële oliën verrijkte producten helpen je om je eigen algemeen welzijn, dat van je gezin en je omgeving op een natuurlijke manier te ondersteunen. Bij elke uitdaging die je tegenkomt en dat élke dag opnieuw!

Wat is het Young Living verschil?

Ik ben fan van Young Living, want met Young Living haal je puur natuur in huis en leef je een natuurlijk gezond leven!

Er zijn verschillende kwaliteitsniveau’s in essentiële olie en Young Living zit aan de top. De visie van Young Living is om de weldaden van de meest zuivere en natuurlijke essentiële oliën naar ieder huis, familie en levensstijl te brengen. Zeg nu zelf, dat ben jij toch waard!

Het unieke Seed to Seal® proces is de belofte aan de Young Living gebruiker. Deze zorgvuldige aanpak zorgt ervoor dat Young Living de krachtigste en zuiverste etherische oliën van de natuur kunnen leveren, rechtstreeks van de plantages naar de gebruikers. De unieke aanpak onderscheidt Young Living van alle anderen. Young Living houdt toezicht op élke fase van de productie om er zeker van te zijn dat je zuivere etherische oliën en producten krijgt die je nergens anders vindt. Er worden geen chemicaliën gebruikt bij het verbouwen van planten en gewassen. Met Young Living heb je dus een pure én authentieke essentiële olie in huis!

Sta je te popelen om er iets meer over te weten? Neem dan deel aan onze online party over essentiële olie om natuurlijk gezond te leven!

Voor wie

Young Living essentiële oliën en afgeleide producten kunnen door iedereen - mens en dier - gebruikt worden. Bij het gebruik bij baby's, kinderen en dieren moet je wel verdunningen gebruiken.  

Hoe werkt het?

Om met Young Living aan de slag te kunnen gaan, moet je jezelf eerst registreren en een account aanmaken. Word jij een échte VIP? Meld je aan als lid en ontvang een flinke korting van 24% op al je favoriete producten! 

Heb je nog vragen?

Heb jij nog vragen? Ik kan je helpen! Je kan altijd contact met me opnemen als je meer wil weten over essentiële oliën.

Jouw eerste stap naar een gezonder en natuurlijker leven? De premium starterskit!

12 essentiële oliën + ultrasonische vernevelaar

De premium starter kit kan in elk gezin hulp bieden bij ondersteuning van dagdagelijkse fysieke, emotionele en mentale uitdagingen. Deze kit bevat o.a. 12 essentiële oliën (singles en blends), een dew drop diffuser, 2x 60ml NingxiaRed, 10x 2ml flesjes voor onderweg. 

De oliën in de starterskit zijn: Lavender, Frankincense, Lemon, Peppermint, Copaiba, Stress Away, Panaway, Purification, Thieves, RC, DiGize, Orange+

Wil je eerst toch liever wat meer weten over een natuurlijk gezond leven? Geen probleem! In onze gratis training delen we graag de basics met je en vertellen we je graag meer over de starterskit. Druk op de knop om deel te nemen!

Twijfel jij nog?

Ben je nog niet klaar om je leven als een echt Godin te leiden? Geen probleem! Ik snap het hoor. Niet iedereen kan of wil de snelweg naar 'het leven van mijn dromen' nemen. Maar dan heb ik een alvast leuk cadeautje voor jou!

DISCLAIMER*

De producten, technieken, aanbevelingen en informatie in zijn niet bedoeld om een ziekte of verwonding te voorkomen, te diagnostiseren, te behandelen of te genezen. Voor deskundig medisch advies, zoek deskundige medische hulp. De aanbevelingen zijn uitsluitend bedoeld voor het gebruik van Young Living essentiële oliën. Volg de instructies van de producent. De auteur, presentator kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor misopvattingen van de lezer of toehoorder.

>