Lief voor je lijf

Kom tot rust bij jezelf
Kan ik je helpen

Je wil iemand verrassen met een belevingscadeau...
haar laten genieten van tijd en aandacht voor zichzelf,
van rust en stilte binnenin,
maar je weet niet hoe?
Je wil dat ze zich kan opladen en herbronnen 
dat ze zich helemaal kan ontstressen en ontspannen?

Heb je JA geantwoord op één van bovenstaande vragen, dan kan ik je helpen! 
Ik help lichaam en hoofd tot rust te brengen.

Elk lichaam is anders.  
Daarom kan jij een keuze maken uit het aanbod voor een geschenbon die het beste bij haar past. 

Weet je niet welke behandeling de juiste keuze is? 
Geen probleem: een behandeling bij Lief voor je Lijf is altijd een behandeling op maat. Bij het boeken van de afspraak kan de ontvanger van de geschenkbon zelf ook aangeven waar ze het meeste van geniet.


Shiatsu/Holistic Pulsing
In deze ontspannende sessie wordt het hele lichaam op de kledij gemasseerd. Met de handpalmen, de vingers en de duimen wordt er gedrukt op en langs meridianen. Dit zijn de energiebanen in het lichaam. Het zenuwstelsel kalmeert en energie gaat stromen waar het lichaam 'vast' zit. Vaak integreer ik holistic pulsing tijdens shiatsu.
Prijs: €105Dieptemassage (Deep Tissue)
Dieptemassage is een diepe, intense massage die gespannen spieren losmaakt en doeltreffend helpt bij lichamelijke pijnen zoals rugpijn, nekpijn. Bij deze behandeling wordt een basis massage olie gebruikt. Deze behandeling kan gecombineerd worden met Raindrop Technique.
€105

Raindrop Technique
Raindrop Technique is een combinatie van zachte en diepere massage van de voeten, de rug en de nek met 9 hoogwaardige essentiële oliën. Deze behandeling versterkt het lichaam door de unieke combinatie van essentiële oliën. De spieren ontspannen en het zenuwstelsel kalmeert.
Prijs: €105

Aroma Bliss
Aroma Bliss doet je diep contact maken met jezelf. Je daalt af naar je diepe innerlijke. Een ontspanningsmassage op de achterzijde van je lichaam in combinatie met 6 hoogwaardige essentiële oliën die op bepaalde punten van het lichaam worden aangebracht. Je komt in een diepe ontspanning terecht waarbij blokkades en belemmerende emoties een plaats krijgen.
Prijs: €105

Wil je ontdekken welke bon jij nodig hebt?
Stel jezelf de volgende vragen:

Houdt ze van een hele lichaamsbehandeling op de kledij waarbij er op het lichaam geduwd, gestretcht, zachtjes gewiegd wordt?
Is je antwoord JA, kies dan voor Shiatsu/Holistic Pulsing

Houdt ze ervan om op de blote huid (rug en voeten) met massageolie op zachte en intensere manieren behandeld te worden? Is je antwoord JA, kies dan voor Raindrop Technique/Dieptemassage
Houdt ze van een zachte behandeling waarbij haar lichaam op een zachte manier wordt aangeraakt en er met geuren wordt gewerkt? Is je antwoord JA, kies dan voor AromaBliss
Weet je niet waar ze het meeste van kan genieten? Is je antwoord JA, kies dan voor een Blanco GeschenkBon.

Dit zeggen zij over hun sessie


Veelgestelde vragen


Waar vinden de één op één sessies plaats? 
De sessies vinden plaats in het centrum Greet Gevers - Lief voor je lijf. Gladiolenstraat 10 - 3510 Kermt 

Hoe ontvang ik de geschenkbon?  
De geschenkbon wordt naar je opgestuurd of via mail bezorgd. 

Kan ik mijn afspraak wijzigen? 
Tot 24u vóórdat je sessie plaatsvindt, kan je je afspraak online wijzigen. <24u op voorhand neem je telefonisch of via SMS contact op om de mogelijkheden te bespreken. Afspraken die <24u op voorhand geannuleerd of gewijzigd worden, dienen binnen de 10 dagen opgenomen te worden. Zoniet behoud ik me het recht om de afspraak aan te rekenen.

Hoe kan ik een sessie boeken? 
Je kan via de online agenda je afspraak inplannen. Een afspraak kan ook via mail (greet@greetgevers.com) of SMS (0497 31 31 63) aangevraagd worden. 

Hoe kan ik betalen voor mijn afspraak? 
Je overhandigt je geldige geschenkbon. 

Welke kledij draag ik best tijdens de sessie? 
Voor je eigen comfort tijdens de sessie draag je best gemakkelijke en loszittende kledij zoals een broek of legging en T-shirt of trui bij Shiatsu of Holistic Pulsing, omdat er op de kledij wordt gewerkt. 
Tijdens een Dieptemassage, Raindrop Technique en Aroma Bliss sessie wordt je gevraagd je om te kleden en je in handdoeken te wikkelen, omdat er rechtstreeks op de huid wordt gewerkt.

Greet Gevers - Lief voor je Lijf
Greet Gevers - Gladiolenstraat 10, 3510 Kermt - 0497 31 31 63 - greet@greetgevers.com - BTW: 0885-864-079
Copyright Greet Gevers 2023