home 

 Voor vrouwen die foert willen zeggen aan de stress-carrousel en 

resoluut willen kiezen voor rust en ontspanning 

(maar nog niet weten hóe ze dat kunnen doen) Foert aan de stress carrousel


Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.Ontdek 5 manieren die je bevrijden uit de stress-carrousel en je rust bezorgen


Herken je dit?

De wekker gaat af. Met een kreun en een zucht open je je ogen. Terwijl je de zachte kreten van de wekker probeert te negeren, wrijf je de slaap uit je ogen. Met een snelle blik op de klok spring je uit bed en begint de hectiek van de dag.
Jij moet naar je werk en de kinderen naar school, maar het lijkt alsof niemand op dezelfde pagina zit. Terwijl je je best doet om een gezond ontbijt op tafel te krijgen, merk je dat je jongste maar één schoen vindt. De oudste heeft zijn turnzak achtergelaten in de zetel. Terwijl je iedereen bij elkaar probeert te krijgen, glipt de tijd als zand door je vingers en voel je de stress opborrelen.

Op je werk word je ontvangen met een eindeloze lijst van taken. Emails stromen binnen, vergaderingen stapelen zich op. Je telefoon trilt voortdurend met meldingen van je werk en van Smartschool. En te midden van deze constante stroom van afleiding probeer jij je te concentreren. Je hoofd voelt aan als een draaikolk van gedachten. En het enige dat je verlangt is een moment van stilte en rust.

Wanneer je na die lange werkdag thuiskomt en het liefst van al meteen in de zetel wil ploffen, wordt je begroet door een berg wasgoed. De keuken ziet er uit alsof er een kleine tornado doorheen is gegaan. 

Tijd voor jezelf lijkt een verre en vage herinnering. Je verlangt zoooo naar een moment om te ademen en gewoon even te zijn. Maar te midden van alle chaos, weet je dat je morgenochtend weer hetzelfde scenario zult ingaan. De cyclus lijkt eindeloos.

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.


Hoe zou het voor je zijn als?


 • een chaotische ochtendrush passé composé is? Dat je 's ochtends kalm en goedgehumeurd opstaat, wetende dat je in staat bent om alle uitdagingen met geduld aan te gaan. Terwijl je je tieners helpt om hun spullen te vinden en de deur uit te gaan, blijf jij in het moment, vol vertrouwen en innerlijke rust.
 • je gedurende de dag kunt navigeren met een heldere geest, ongeacht de chaos om je heen? De eindeloze to-do lijsten en meldingen lijken minder overweldigend, omdat je geleerd hebt hoe je je aandacht kunt richten en de rustige kracht in jezelf kunt vinden.
 • je 's avonds thuis kunt komen in een setting rust kan creëren, waar je kunt ontspannen en opladen, zelfs te midden van de drukte van het gezinsleven?  
 • geleerd hebt hoe je jezelf kunt loskoppelen van de constante stroom van gedachten en verplichtingen, zodat je lijf & hoofd kunnen recupereren en resetten.Dat is mogelijk als...

je instapt het audio programma 'Foert aan de stress-carrousel'  waarbij ik je 5 weken begeleid om je lichaam en hoofd échte rust te bezorgen, zodat jij weer grip hebt op rust in je lijf & hoofd. 

Dit audio programma is zodanig opgebouwd dat spanning en stress in je lijf dagelijks plaats maken voor rust en ontspanning. 
Hiervoor worden verschillende waardevolle relaxatietechnieken gebruikt. Ze vertrekken vanuit een holistische visie en hebben als doel spanning los te laten en je lichaam zich te laten herstellen met de rust die daaruit voortvloeit. 

Het programma bestaat uit 
 • 5 audio's met 5 verschillende relaxatieoefeningen en -technieken uit de relaxatietherapie
 • Wekelijkse support mail
 • Bonussen 
  • ‘voel je goed’ video om te relaxen en je vertrouwen te boosten
  • 1 video sessie om stress los te laten en relaxatie te boosten
  • rust tracker waarop jij je evolutie kan tracken
Meld je aan voor het audio programma 'Foert aan de stress-carrousel'

Ik fluister je in dit 5 weken audio programma rust in je oor zodat jij uit de stress-carrousel kan stappen. 
Je bespaart jezelf een hoop frustratie en spanning met dit audio programma! 
De investering in jezelf is hiervoor €59.Amount to be charged:

Payment Info

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.


Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
Voor wie is dit audio programma?

Dit 5 weken audio programma is op maat van jou als jij 

 • Gevangen zit in de dagelijkse drukte van o.a. werk en gezin en snakt naar ademruimte en rust
 • Worstelt met stress of overbelasting en het gevoel hebt dat je geleefd wordt in plaats van zelf te leven
 • Aan de noodrem wil trekken, omdat je overweldigd wordt door de snelheid van je leven
 • Op zoek bent naar praktische en haalbare manieren om dagelijks rust te vinden zonder gedoe.
 • Vastbesloten bent om je welzijn nu eens serieus te nemen en stress te verminderen zonder ingewikkelde technieken
 • Bereid bent om jezelf op de eerste plaats te zetten en te investeren in je eigen geluk en gezondheid

Na het volgen van 'Foert aan de stress-carrousel' kan jij

 • Genieten van kostbare momenten van rust en ontspanning, zelfs te midden van een hectische dag.
 • Stress verminderen met eenvoudige, praktische en doeltreffende technieken die perfect aansluiten bij jouw leven.
 • Een veerkrachtige houding ontwikkelen en met kalmte en zelfvertrouwen reageren op stressvolle situaties.
 • Concrete stappen zetten om jouw persoonlijke welzijn en gemoedsrust te versterken.
 • Jouw welzijn op de eerste plaats zetten en blijvende veranderingen creëren voor een leven vol rust en veerkracht

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.


Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Wie ben ik?

Hejhej,

Ik ben Greet, mama van 3 en gek van de Zweedse taal.
Als kind kon ik me heel moeilijk ontspannen. Mijn nek en schouders deden vaak pijn. Mijn moeder masseerde 's avonds vaak mijn schouders en mijn voeten. En ik merkte dat me dat rust bracht.

Toen ik jaren geleden van een arts het advies kreeg om me meer te ontspannen, ben ik me gaan verdiepen en omscholen in rust en relaxatie. Door te investeren in mijn eigen groei, wéét ik wat mijn klanten doormaken en kan ik ze op via verschillende manieren en met diverse relaxatietechnieken beter begeleiden naar rust in het hoofd en lijf. 

Het is mijn missie om vrouwen te helpen naar een ontspannen en gezond lijf en hoofd. 

veelgestelde vragen


Wat is de duur van dit audio programma? 
Dit audio programma bestaat uit 5 audio relaxatie oefeningen van +/-20 minuten. Elke week krijg je een relaxatie oefening gebaseerd op verschillende onderbouwde relaxatietechnieken.

Kan ik vragen stellen tijdens dit audio programma? 
Je kan je vraag stellen via email. 

Hoe lang kan ik 'Foert aan de stress-carrousel' beluisteren?
Je kan dit audio programma downloaden zodat jet het ten alle tijden kan beluisteren. 

Via welk kanaal wordt 'Foert aan de stress-carrousel' gegeven?
Het audio programma staat in Soundcloud. Je ontvangt wekelijks een mail met de audio oefening die je op je telefoon kan downloaden.