TRAJECT 

Van rush naar rust
in 180 dagen


STRESSVRIJ in LIJF & HOOFD

 


Herken je dit?
 
 
 • Telkens je vriendin, een collega of kennis je vraagt hoe het met je gaat, hoor jezelf  'Goed! Maar 't is wel druk' zeggen. Elke dag blijf je maar voor jezelf herhalen dat je het té drukdrukdruk hebt. En ook al ren je jezelf de hele dag achterna, toch kom je niet toe aan alle taken die je je had voorgenomen. Het werk is nooit klaar. Niet op het werk en ook niet thuis. Op het werk beland je van de ene afspraak in de andere. Thuis staan de manden met was al een week te wachten om opgeplooid te worden. Je wringt je in 100 bochten en doet zó je best (en helaas dat lijkt niemand echt te zien), maar het lukt je niet om alles rond te krijgen. Je hebt het gevoel de controle te hebben verloren over je agenda én over je eigen leven. Je holt steeds achter de feiten aan en gaat voortdurend over je eigen grenzenStress giert door je lijf.
 • Terwijl jij na een drukke werkdag helemaal opgejaagd in de pot soep staat te roeren die nu al op tafel had moeten staan, staat je zoon naast je met zijn wiskundeboek. En terwijl jij halsstarrig probeert het huis op orde te houden, struikel je bijna over het hoopje kleren die op de grond in plaats van in de wasmand liggen.  Tijd nemen voor jezelf om mentaal en fysiek tot rust te komen, staat bovenaan je verlanglijstje. Maar helaas schiet die tijd voor jezelf er keer op keer in. De frustratie stapelt zich op! 


GUN JEZELF RUST

Greet Gevers • In de krantenwinkel heb je enthousiast de nieuwe Flow gekocht. Je neemt je voor om straks tijd te maken voor jezelf en de Flow, maar uiteindelijk lukt het je toch niet. En zelfs àls het je wél lukt om je in de zetel te nestelen met dat tijdschrift en een tas thee, komt je hoofd niet tot rust.  Gedachten dwalen onbewust af naar wat je allemaal nog moet doen. Je wordt overmeesterd door schuldgevoelens. Je hoofd staat altijd aan. Maar wat je echt zo graag zou willen, is RUST. De stekker er even uit trekken. Je voelt je uitgeput en je batterij is leeg.

 • Je sleurt jezelf doorheen de dag en je vraagt je af waar die vrolijke, creatieve en ondernemende vrouw die je vroeger was, is gebleven. Een glimlach krult om je mondhoeken wanneer je denkt aan hoe je onderuit ging van de slappe lach op restaurant met vriendinnen. Je slaakt alweer een zucht, want je voelt je niet meer die onbezonnen vrouw. Teleurgesteld in jezelf vraag je jezelf af of ‘dit het nu is?’. Steeds meer en meer voel je je onzeker over jezelf. Vragen zoals 'Wie ben ik eigenlijk?' of 'Wat wil ik nu eigenlijk?' spoken al eens door je hoofd. Je hebt het gevoel dat je er niet meer in slaagt de dagdagelijkse beslommeringen te kunnen tackelen. Dat je het niet meer lukt om mee te draaien in de ratrace. Je voelt je overprikkeld en moe.

Hoe zou het voor je zijn als je

 • terug de regie en controle over je eigen lijf & leven kan nemen ondanks je drukke leven met werk en gezin
 • tijd neemt voor de hobby die je tot rust brengt zodat je die mand vuile was die nog gedaan moet worden helemaal vergeet
 • met een kalm hoofd naar die belangrijke meeting met je baas gaat alsof je op weg bent naar een ontspannen avond film met je vriendin  
 • op het moment dat de wekker ’s morgens afgaat je zo rustig voelt in je lijf en je hoofd alsof je in een beachhouse op vakantie bent aan zee 
 • stressmomenten je hartslag niet meer van 80 naar 110 doen schieten, zoals bij het besef dat die tankbeurt écht nodig is om tot je kinderen naar de basket te brengen ook al ben je dan te laat
 • je niet meer teleurgesteld en gefrustreerd voelt over jezelf ook al heb je de deadline voor je project niet gehaald
 • meer 'neen' kan zeggen tegen mensen of situaties die niet goed voelen voor jou en meer 'ja' kan zeggen tegen datgene waar jij vanbinnen warm van wordt
 • stress en je keel niet toegeknijpen door de angst over wat er staat te gebeuren
 • de vrolijke, creatieve en ondernemende kant van jezelf weer op de voorgrond komt en je geniet van het etentje met je bestie zelfs al heb je de strijk niet gedaan en moeten de kinderen met een ongestreken broek naar school

STOP MET WACHTEN. HET IS NU JOUW TIJD!


Dat is mogelijk als...

je instapt het traject 'Van rush naar rust'  waarbij ik je 6 maanden begeleid om je lichaam échte rust te bezorgen, zodat je lijf relaxt en je hoofd kalmeert. 

Dit traject is zodanig opgebouwd dat je elke dag >1% meer spanning en stress uit je lijf en je hoofd haalt waardoor je op een duurzame en constructieve manier stressvermindering integreert in je leven. Zodat je de essentiële rust en ontspanning krijgt die je lichaam nodig heeft om te kunnen afkoppelen, recupereren en opladen. 
Daarbij hanteer ik tools & technieken uit de erkende stress & burn-out coaching.

Kijk, veel trajecten zetten in op ofwel mindset, ofwel bodywork. Zo wordt er altijd een stuk van jou als persoon vergeten. En wil je aan duurzame rust bouwen, dan is dit ontoereikend.
Dit traject is dus anders! Hier kijken we naar het hele plaatje van 'body-mind-soul'.

Het traject bestaat uit 
 • 5 1:1 sessies met een combi van persoonlijke begeleiding (stress-coaching) & lichaamsbehandelingen (zoals massages & relaxatiebegeleiding) van 90 minuten die op locatie plaatsvinden. 
Deze individuele begeleiding op maat van jou wordt ondersteund met:
 • 14 modules in een online leerplatform of via app met 
  • videosessies en audio's voor stressvermindering en ontspanning die ervoor zorgen dat jij jezelf elke dag op de agenda zet en je lijf en je hoofd de nodige rust en ontspanning krijgt. Hierdoor werken de lichaamsbehandelingen dieper door en vergroot het effect en de impact ervan.
  • krachtige videolessen met psycho-educatie die aansluiten op de individuele begeleiding waarin je leert om kalmte in je hoofd te ervaren en je gedachten te focussen zodat stress en chaos uit je hoofd verdwijnen 
  • 4 video sessie om te leren los te laten en relaxatie te boosten
  • audio's om het zenuwstelsel te helpen herstellen en reguleren. Zonder regulatie van het zenuwstelsel is herstel lastig!
 • Bonussenzoals 
  • een werkboek bij de modules
  • een journal 
  • een 'accontability' document om je vooruitgang op te volgen
  • geleide meditatie die je ontspant waardoor het stress hormoon daalt 
  • ‘voel je goed’ video om te relaxen en je vertrouwen te boosten 
  • 3 rollerflesjes met rustgevende geuren van essentiële olie 
 • Wekelijkse mail met support
 • Ondersteunende community op facebook
 • 2 live Q&A via Zoom met extra tips en oefeningen (replays blijven beschikbaar)
 • 1 oefenparty waarin we samen live online de inhoud uit de relaxatie videosessies doen (deze sessie kan bij voldoende deelnemers ook live op locatie plaatsvinden)


GIVE YOURSELF PERMISSION TO RESTDe 1:1 sessies vinden om de +/- 4 weken plaats en duren 1,5u.
Voor de eerste sessie krijg je een vragenlijst om in te vullen. 
Tijdens de eerste en de laatste sessie wordt er een bioresonantie scan afgenomen. 
Deze sessies vinden plaats in de praktijk in Kermt.

Je krijgt toegang tot het beveiligd online leerplatform voor de videolessen. Deze zijn ook makkelijk te volgen via een app op je telefoon. Zo kan je de audio oefeningen doen tijdens je wandeling in het bos of de wanneer je wacht in de auto tijdens de muziekles of training van je kinderen.
Je hebt een jaar lang toegang tot het materiaal in de leeromgeving, omdat mijn motto 'repetition is the mother of all learning' is. 

Na de 6 maanden in het traject stopt je toegang tot de
 • 1:1 sessies
 • live Q&A’s 
 • live online practice party
Geen tijd hebben is één van de grootste belemmerende overtuigingen. 
Laat deze overtuiging je niet tegenhouden! In dit traject help ik je tijd te creëeren zodat stressvermindering geïntegreerd wordt in je leven. 
Ik leer je elke dag leer ik je 15 minuten te nemen voor jezelf en 1x in de week 30 minuten.Aan het einde van het traject ga jij naar huis met:

 • rust in je hoofd en rust in je lijf ook al draait de wereld verder met alle gekheid op een stokje, het zal jou worst wezen
 • de was nog niet gestreken? So what? Het jaagt je hartslag niet meer de hoogte in en over het schaamrood op je wangen ben je ook al overheen, want je blijft er rustig onder (ook al heeft je zoon die broek echt nodig en zal hij ze ongestreken moeten aandoen) 
 • tijd die je voor jezelf claimt om zelf tot rust te komen zoals met je favoriete tijdschrift of boek in de zetel zónder schuldgevoelens over het feit dat je man, die ook zo weinig tijd heeft, nu staat te koken of zonder gedachten als 'ik kan het me eigenlijk niet permitteren, want ik moet...'
 • de chaos en de stress in je hoofd - door niet realistische to-do lijstjes, door geroddel tussen collega's op het werk of negatieve berichtgeving die door de media naar je hoofd geslingerd wordt - verdwijnen en je gedachten kalm en gefocust zijn als was je een monnik die stil op de top van een berg zit 
 • jezelf zonder schuldgevoel op de agenda zetten om plezier te hebben zodat je ’s avonds een bom goeie vibes bent en trots op jezelf, omdat je in een deuk hebt gelegen van het lachen op restaurant met je vriendinnenDe investering in jezelf is €1099.

Betaling in termijnen is mogelijk. 
Je investeert dan gedurende 3 maanden €377 per maand.

TENSION TIRES, RELAXATION RENEWS

Bob Proctor

Leven in een relaxed lichaam met een rustig hoofd maakt het leven zoveel makkelijker! 
Het zorgt ervoor dat jij weer de regie over je eigen lijf en je leven hebt.

De impact ervan veel duurt nog langer door dan de 6 maanden in het traject.

klanten aan het woord


 VEELGESTELDE VRAGEN

Zeg Greet, hoeveel persoonlijke begeleiding krijg ik als ik instap in het traject?
In de 5 1:1 sessies krijg je telkens 1,5u persoonlijke begeleiding. Deze sessies zijn een combinatie van coaching (o.a. specifieke hulp bij de opdrachten uit de online modules) en een lichaamsbehandeling (o.a. massage, shiatsu) of relaxatiebegeleiding voor je lichaam.

Zeg Greet, ik kan niet bij de Q&A's zijn. Wat moet ik nu doen?
De replays van de Q&A's zijn beschikbaar via het online leerplatform. Je kan ze daar herbekijken op een moment dat het jou past, in de zetel met onder een dekentje en een tas thee.

Maar Greet, in deze 6 maanden ben ik op vakantie. Wat nu?
Heerlijk van genieten, zou ik zeggen! Alle online modules staan in de online leeromgeving en kan je gewoon vanop het strand met een cocktail in je hand volgen. De data van je 1:1 sessies bepalen we aan de hand van jouw en mijn agenda. Dus, no problem!

Maar Greet, ik ga al eens naar de wellness waar ik een massage neem. Is dit traject dan wel geschikt voor mij?
Absoluut! Ik wil dat vrouwen zich niet 1 dag beter en relaxed voelen, maar dat stressvermindering in hun leven geïntegreerd wordt. Vergelijk het met een ui: met 1 massage raak je de buitenste laag van de ui aan. Maar om een echt stressvrij lijf en hoofd te krijgen, is er meer nodig. Hiervoor pakken we meerdere lagen van de ui aan. En hiervoor gebruiken we verschillende methodes.

Zeg Greet, ik heb een aandoening (rug, nek, ...). Kan ik dan wel deelnemen? 
Heel zeker kan je deelnemen! Aan het begin van het traject bekijk ik samen met jou de lichamelijke klachten die je hebt. Als shiatsu therapeut kan ik hierop inspelen. Elke behandeling is een behandeling op maat van mijn klant.

Maar Greet, ik zit in een burn out en ik ga al naar een psycholoog. Is dit traject dan wel geschikt voor mij?
Zonder twijfel: JA! De ervaring met klanten die in zulke situatie zitten, bewijst dat dit een goede aanvulling en ondersteuning is in hun herstelproces. Als gespecialiseerde stress en burn-out coach i.o. weet ik dat het lichaam en vnl. het zenuwstelsel ook de aandacht moet krijgen die het nodig heeft. In dit traject werken we met body, mind en soul. 

Zeg Greet, wat moet ik me voorstellen bij een practice party? 
In de Practice Party ga ik samen met jou, in groep, live online oefeningen zoals o.a. yoga, qigong, ademhaling, zelfmassage, zenuwstelselwerk doen die aansluiten bij de 1:1 behandelingen. Jij kan van thuis uit volgen en je lijf stressvrij maken en tot rust brengen. De replay van deze Practice Party is nadien beschikbaar in de leeromgeving.

Zeg Greet, wat kost dat traject eigenlijk? 
Jouw investering voor het 6 maanden traject voor een stressvrij lijf en hoofd bedraagt €1099.

Zeg Greet, kan ik ook in schijven betalen?
Dat is mogelijk! Je betaalt dan gedurende 3 maanden maandelijks €377. 

Zeg Greet, wanneer begint het traject?
Het traject begint op het moment van je eerste 1:1 sessie. Tijdens deze sessie bezorg ik je het pakket met de journal, het werkboek en de rollers met essentiële olie. Je krijgt wel onmiddellijk toegang tot het online leerplatform na (eerste deel-)betaling.