TRAJECT 

Van rush naar rust
in 120 dagen


STRESSVRIJ in LIJF & HOOFD

 


Herken je dit?
 
 
 • Elke dag blijf je maar voor jezelf herhalen dat je het drukdrukdruk hebt. En ook al hol je jezelf de hele dag achterna, toch kom je niet toe aan alle taken die je je had voorgenomen. Het werk is nooit klaar. Niet op het werk en ook niet thuis. Op het werk beland je van de ene afspraak in de andere. Thuis staan de manden met was al een week te wachten om opgeplooid te worden. Je wringt je in 100 bochten en je doet zó je best, maar het lukt je niet om alles rond te krijgen. Stress en frustratie borrelen in je lijf, omdat je het gevoel hebt de regie te hebben verloren over je eigen agenda én over je eigen leven. 

 • Terwijl jij na een drukke werkdag achter het fornuis in de pot soep staat te roeren, staat je zoon vol ongeduld naast je met zijn wiskundeboek. En terwijl jij rennend probeert het huis op orde te houden, ligt er eentje met z’n benen omhoog in de zetel in een kring van klokhuizen en chipszakken.  Tijd nemen voor jezelf om mentaal en fysiek tot rust te komen, staat niet elke dag op je to-dolijst. En helaas schiet die tijd voor jezelf er keer op keer in. De frustratie kropt zich op! 


GUN JEZELF RUST

Greet Gevers • In de krantenwinkel heb je vol enthousiasme de nieuwe Flow gekocht. Je neemt je voor om straks tijd te maken voor jezelf en de Flow, maar uiteindelijk lukt het je toch niet. En zelfs àls het je wél lukt om op de bank te kruipen met dat tijdschrift en een tas thee, komt je hoofd niet tot rust. Je wordt overmeesterd door schuldgevoelens. Gedachten dwalen onbewust af naar wat je allemaal nog moet doen. Je hoofd staat altijd aan. Maar wat je echt zo graag zou willen, is RUST. De stekker er even uit trekken. 
 • ‘Mama, waar is mijn balletpakje?’ Je verstijft. Hoe kon je dat nu vergeten?! Met schaamrood op je wangen haal je het uit de vuile was, schud je het even uit alsof je daarmee de onfrisse geur kan wegtoveren en stopt het vlug in de ballettas. Maar je voelt je zóoo schuldig. Stress giert door je lijf vanaf het moment dat de wekker gaat tot je uit-ge-put in bed kruipt. Je hele lijf voelt gespannen aan. Je loopt al een tijdje te zeggen dat je het zo niet langer kan volhouden. Uitgeblust ben je. Je voelt dat je rust nodig hebt. Geen gedoe aan je hoofd. Maar je komt er zelf niet toe. 

 • Je sleurt jezelf doorheen de dag en je vraagt je af waar die vrolijke, creatieve en ondernemende vrouw die je vroeger was, is gebleven. Een glimlach krult om je mondhoeken wanneer je denkt aan hoe je onderuit ging van de slappe lach op restaurant met vriendinnen. Je slaakt alweer een zucht, want je voelt je niet meer die onbezonnen vrouw. Teleurgesteld in jezelf vraag je jezelf af of ‘dit het nu is?’. Steeds meer en meer voel je je onzeker over jezelf. Je hebt het gevoel dat je het niet meer kan.

Hoe zou het voor je zijn als je

 • terug de regie over je eigen leven kan nemen ondanks je drukke leven met werk en gezin
 • tijd neemt voor de hobby die je tot rust brengt zodat je niet meer denkt aan die mand vuile was die nog gedaan moet worden
 • met een kalm hoofd naar die belangrijke meeting met je baas gaat alsof je op weg bent naar een ontspannen avond film met je vriendin  
 • op het moment dat de wekker ’s morgens afgaat je zo rustig voelt in je lijf en je hoofd alsof je in een beachhouse op vakantie bent aan zee 
 • stressmomenten je hartslag niet meer van 80 naar 110 doen schieten, zoals bij het besef dat die tankbeurt écht nodig is om tot je afspraak te geraken ook al ben je dan te laat
 • je niet meer teleurgesteld en gefrustreerd voelt over jezelf ook al heb je de deadline voor je project niet gehaald
 • de duurdere energiefactuur en stijgende prijzen van je volle winkelkar je hoofd niet op hol brengen van de stress en je keel niet toegeknijpen door de angst over wat er staat te gebeuren
 • vrolijke, creatieve en ondernemende kant weer op de voorgrond komt en je geniet van het etentje met je bestie zelfs al heb je de strijk niet gedaan en moeten de kinderen met een ongestreken broek naar school

STOP MET WACHTEN. HET IS NU JOUW TIJD!


Dat is mogelijk als...

je instapt het traject 'Van rush naar rust'  waarbij ik je 4 maanden begeleid om je lichaam échte rust te bezorgen, zodat je lijf relaxt en je hoofd kalmeert. 

Dit traject is zodanig opgebouwd dat je elke dag spanning en stress uit je lijf en je hoofd haalt waardoor je rust en ontspanning krijgt. 
Kijk, veel trajecten zetten in op ofwel mindset, ofwel bodywork. Zo wordt er altijd een stuk van jou als persoon vergeten. Dit traject is anders! Hier kijken we naar het hele plaatje van 'body-mind-soul'.

Het traject bestaat uit 
 • 5 1:1 lichaamsbehandelingen (zoals massages) en persoonlijke begeleiding die op locatie plaatsvinden. 
 • 10 modules in een online leerplatformmet 
  • videosessies die ervoor zorgen dat jij jezelf elke dag op de agenda zet en je lijf en je hoofd de nodige rust en ontspanning krijgt. Hierdoor werken de lichaamsbehandelingen verder door en vergroot het effect en de impact ervan.
  • krachtige videolessen waarin je leert om kalmte in je hoofd te ervaren en je gedachten te focussen zodat stress en chaos uit je hoofd verdwijnen 
  • 4 video sessie om los te laten en relaxatie te boosten
 • Bonussenzoals 
  • een werkboek bij de modules
  • een journal 
  • een 'accontability' document om je vooruitgang op te volgen
  • geleide meditatie die je ontspant waardoor het stress hormoon daalt 
  • ‘voel je goed’ video om te relaxen en je vertrouwen te boosten 
  • 3 rollerflesjes met rustgevende geuren van essentiële olie 
 • Wekelijkse mail met support
 • Ondersteunende community op facebook
 • 2 live Q&A via Zoom met extra tips en oefeningen (replays blijven beschikbaar)
 • 1 oefenparty waarin we samen live online de inhoud uit de videosessies doen (deze sessie kan bij voldoende deelnemers ook live op locatie plaatsvinden)


GIVE YOURSELF PERMISSION TO RESTDe 1:1 sessies vinden om de 3 à 4 weken plaats en duren 1,5u.
Voor de eerste sessie krijg je een vragenlijst om in te vullen. 
Tijdens de eerste en de laatste sessie wordt er een bioresonantie scan afgenomen. 
Deze sessies vinden plaats in de praktijk Lief voor je Lijf in Kermt.

Je krijgt toegang tot het beveiligd online leerplatform voor de videolessen. Deze zijn ook makkelijk te volgen via een app op je telefoon. 
Je hebt een jaar lang toegang tot het materiaal in de leeromgeving, omdat mijn motto 'repetition is the mother of all learning' is. 

Na de 4 maanden in het traject stopt je toegang tot de
 • 1:1 sessies
 • live Q&A’s 
 • live online practice party
Geen tijd hebben is één van de grootste belemmerende overtuigingen.
Laat deze overtuiging je niet tegenhouden! In dit traject help ik je tijd te creëeren. 
Elke dag leer ik je 15 minuten te nemen voor jezelf en 1x in de week 30 minuten.Aan het einde van het traject ga jij naar huis met:

 • rust in je hoofd en rust in je lijf ook al draait de wereld verder met alle gekheid op een stokje, het zal jou worst wezen
 • de was nog niet gestreken? So what? Het jaagt je hartslag niet meer de hoogte in en over het schaamrood op je wangen ben je ook al overheen, want je blijft er rustig onder (ook al heeft je zoon die broek echt nodig en zal hij ze ongestreken moeten aandoen) 
 • tijd die je voor jezelf claimt om zelf tot rust te komen zoals met je favoriete tijdschrift of boek in de zetel zónder schuldgevoelens over het feit dat je man, die ook zo weinig tijd heeft, nu staat te koken of zonder gedachten als 'ik kan het me eigenlijk niet permitteren, want ik moet...'
 • de chaos en de stress in je hoofd - door niet realistische to-do lijstjes, door geroddel tussen collega's op het werk of negatieve berichtgeving die door de media naar je hoofd geslingerd wordt - verdwijnen en je gedachten kalm en gefocust zijn als was je een monnik die stil op de top van een berg zit 
 • jezelf zonder schuldgevoel op de agenda zetten om plezier te hebben zodat je ’s avonds een bom goeie vibes bent en trots op jezelf, omdat je in een deuk hebt gelegen van het lachen op restaurant met je vriendinnenDe investering in jezelf is €699.

Betaling in termijnen is mogelijk. 
Je investeert dan gedurende 3 maanden €243 per maand.

TENSION TIRES, RELAXATION RENEWS

Bob Proctor

Leven in een relaxed lichaam met een rustig hoofd maakt het leven zoveel makkelijker! 
Het zorgt ervoor dat jij weer de regie over je eigen lijf en je leven hebt.

De impact ervan veel duurt nog langer door dan de 4 maanden in het traject.

klanten aan het woord


 VEELGESTELDE VRAGEN

Zeg Greet, hoeveel persoonlijke begeleiding krijg ik als ik instap in het traject?
In de 5 1:1 sessies krijg je telkens 1,5u persoonlijke begeleiding. Deze sessies zijn een combinatie van gesprek (o.a. specifieke hulp bij de opdrachten uit de online modules) en een lichaamsbehandeling (o.a. massage, shiatsu).

Zeg Greet, ik kan niet bij de Q&A's zijn. Wat moet ik nu doen?
De replays van de Q&A's zijn beschikbaar via het online leerplatform. Je kan ze daar herbekijken op een moment dat het jouw past, in de zetel met en dekentje om je heen en een tas thee.

Maar Greet, in deze 4 maanden ben ik op vakantie. Wat nu?
Heerlijk van genieten, zou ik zeggen! Alle online modules staan in de online leeromgeving en kan je gewoon vanop het strand met een cocktail in je hand volgen. De data van je 1:1 sessies bepalen we aan de hand van jouw en mijn agenda. Dus, no problem!

Maar Greet, ik ga al eens naar de wellness waar ik een massage neem. Is dit traject dan wel geschikt voor mij?
Absoluut! Ik wil dat vrouwen zich niet 1 dag beter en relaxed voelen, maar dat dat hun leven wordt. Vergelijk het met een ui: met 1 massage raak je de buitenste laag van de ui aan. Maar om een echt stressvrij lijf en hoofd te krijgen, is er meer nodig. Hiervoor pakken we meerdere lagen van de ui aan. En hiervoor gebruiken we verschillende methodes.

Zeg Greet, ik heb een aandoening (rug, nek, ...). Kan ik dan wel deelnemen? 
Heel zeker kan je deelnemen! Aan het begin van het traject bekijk ik samen met jou de lichamelijke klachten die je hebt. Als shiatsu therapeut kan ik hierop inspelen. Elke behandeling is een behandeling op maat van mijn klant.

Maar Greet, ik zit in een burn out en ik ga al naar een psycholoog. Is dit traject dan wel geschikt voor mij?
Zonder twijfel: JA! De ervaring met klanten die in zulke situatie zitten, bewijst dat dit een goede aanvulling en ondersteuning is in hun herstelproces. Omdat het lichaam ook de aandacht krijgt die het nodig heeft. In dit traject werken we met body, mind en soul. 

Zeg Greet, wat moet ik me voorstellen bij een practice party? 
In de Practice Party ga ik samen met jou, in groep, live online oefeningen zoals o.a. yoga, qigong, ademhaling, zelfmassage doen die aansluiten bij de 1:1 behandelingen. Jij kan van thuis uit volgen en je lijf stressvrij maken en tot rust brengen. De replay van deze Practice Party is nadien beschikbaar in de leeromgeving.

Zeg Greet, wat kost dat traject eigenlijk? 
Jouw investering voor het 4 maanden traject voor een stressvrij lijf en hoofd bedraagt €699.

Zeg Greet, kan ik ook in schijven betalen?
Dat is mogelijk! Je betaalt dan gedurende 3 maanden maandelijks €243. 

Zeg Greet, wanneer begint het traject?
Het traject begint op het moment van je eerste 1:1 sessie. Tijdens deze sessie bezorg ik je het pakket met de journal, het werkboek en de rollers met essentiële olie. Je krijgt wel onmiddellijk toegang tot het online leerplatform na (eerste deel-)betaling.