HOME 

Ontdek hoe je uit je overload aan stress of uit je burn-out komt


HERSTELTRAJECT

Bevrijd van je stress
of burn-out 
 Traject voor vrouwen die vastzitten 
in een overload aan stress of burn-out 
en er uit willen geraken
 (maar nog niet weten hoé) 


Herken je dit?

De wekker gaat af. Met een zucht open je je ogen. Terwijl je de zachte kreten van de wekker probeert te negeren, wrijf je de slaap uit je ogen. Maar je voelt je nog zó moe en uitgeput. Je vraagt je af hoe je in godsnaam de dag moet doorkomen. Je kan niet meer en de dag begint nog maar net. Met een snelle blik op de klok sleur je jezelf uit bed.

De kinderen moeten naar school, maar het lijkt alsof niemand op dezelfde golflengte zit. Je loopt gespannen en met opgetrokken schouders boterhammen te smeren en barst furieus uit als er een glas melk gemorst wordt.  
Je voelt je daarna schuldig en verdrietig, omdat je zo tekeer bent gegaan tegen je kinderen. Dat hebben ze niet verdiend. Je voelt je teleurgesteld in jezelf. Je herkent jezelf niet meer. Terwijl je zo je best doet om je emoties onder controle te houden, staan de tranen in je ogen. Je lichaam verkrampt zich nog meer van de spanning. En je had al zoveel pijn in je nek en schouders.

Op je werk word je ontvangen met een eindeloze lijst van taken. Emails stromen binnen. Je telefoon staat roodgloeiend. En te midden van deze constante stroom van afleiding probeer jij je te concentreren. Je hoofd barst en draait als een draaikolk. Je hart bonst aan 200 per uur in je keel. Met klamme handen tokkel je op het toetsenbord van je computer. Je lijf en je hoofd blokkeren. Je voelt je constant opgejaagd, als een kwetsbaar hertje dat aan een leeuw probeert te ontsnappen. Maar je blijft jezelf pushen om vooruit te geraken en te doen wat er van je verwacht wordt. 

Wanneer je na die uitputtende werkdag thuiskomt en het liefst van al meteen in de zetel wil ploffen, word je begroet door een berg wasgoed. De keuken ziet er uit alsof er een tornado doorheen is gegaan. Je gezin vraagt jouw aandacht. Maar het lukt je niet meer. Je batterij is leeg.  Jij bent op. Je voelt de druk op je borstkas alsof er een olifant zijn poot heeft op staan. Je hebt gewoon de energie niet meer. 

Te midden van alle chaos, weet je dat je morgenochtend weer hetzelfde scenario zult ingaan. De cyclus lijkt eindeloos én uitzichtloos. Waar die gevoelens vandaan komen weet je niet, maar angst en paniek maken zich meester over jou. Je hebt het gevoel dat je hier nooit meer uitgeraakt en bent klaar om de handdoek in de ring te gooien.
Je hoofd zegt 'doorgaan', maar je lijf zegt STOP!

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.


Hoe zou het voor je zijn als?


 • een chaotische ochtendrush passé composé is? Dat je 's ochtends kalm en met een volle batterij opstaat, wetende dat je de capaciteit hebt om flexibel met uitdagingen om te gaan. Terwijl je je tieners helpt om hun spullen te vinden en de deur uit te gaan, blijf jij in het moment, vol vertrouwen en positief.
 • je gedurende de dag kunt navigeren met een helder hoofd, ongeacht de chaos om je heen? De eindeloze to-do lijsten en meldingen lijken minder overweldigend, omdat je geleerd hebt hoe je je aandacht kunt richten en de rustige kracht in jezelf kunt vinden.
 • je 's avonds thuis kunt komen en een setting van rust kan creëren, waar je jezelf kunt ontspannen en opladen, zelfs te midden van de drukte van het gezinsleven?  
 • geleerd hebt hoe je jezelf kunt loskoppelen van de constante stroom van gedachten en verplichtingen, zodat je lijf & hoofd kunnen recupereren en herstellen.
 • weet hoe je ruimte kan maken voor rust en herstelmomenten om dagdagelijkse prikkels te verwerken.
 • je weet hoe je je energie kan bewaken en op tijd kan opladen zodat je niet meer leeg loopt.
 • je op het einde van de dag nog energie over hebt voor je hobby, spelen met je kinderen of een avondje uit met je man of vriendinnenDat is mogelijk als...

je kiest om op een duurzame manier te herstellen van stress en burn-out met coaching  

Dit coachingstraject zet in op duurzaam herstel van langdurige, bewuste of onbewuste stress én bij burn-out. Hierdoor bouw je capaciteit op en krijg je weer veerkracht om met dagdagelijkse uitdagingen van het leven om te gaan.

In dit traject worden verschillende waardevolle coachingstechnieken uit de stress en burn-out coaching én lichaamsgerichte relaxatietechnieken gebruikt. Het is een combinatie van psycho-educatie, (inzichts-)opdrachten en lichaamsgerichte hersteloefeningen. 

Het traject vertrekt vanuit een holistische visie en heeft als doel inzicht te geven in stress, spanning los te laten én duurzaam te herstellen van stress. Zodat je lichaam zich kan voeden met de rust. Zodat jij weer plezier kan maken en genieten van je leven.

We doen dit stap voor stap om maat van wat jij op dat moment nodig hebt.

Het 'Herstel van je stress of burn-out' traject bestaat uit  
 • 5 1:1 sessies op locatie of online van 60 minuten
 • online leerplatform met modules met 
  • coachingsopdrachten voor blijvende verandering
  • video's rond psycho-educatie zodat je de informatie die tijdens de coachingsessies aan bod komt op je gemak kan herbekijken en beluisteren
  • video's met ontspanningsoefeningen die je lichaam in beweging houden
  • audio's die je uit je hoofd halen en helpen aan het herstel van je lichaam en zenuwstelsel
 • Bonussen
  • Journal
  • Werkblaadjes


Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
Voor wie is dit hersteltraject?

Deze coaching is op maat van jou als jij 

 • je al een tijd met een overdosis stress rondloopt of in een burn-out zit en nog aan het werk bent of al thuis zit
 • het gevoel hebt gevangen te zitten in een web van stress en snakt naar ademruimte en rust
 • Worstelt met overprikkeling of overbelasting en het gevoel hebt dat je er geen vat meer op hebt en de controle hebt verloren
 • Aan de noodrem wil trekken, omdat je overweldigd wordt door alles wat er op je af komt en wat aderen van je verwachten.
 • Veel piekert en je zorgen maakt
 • Angsten het stuur van je overnemen en je moeilijk of niet meer kan relativeren.
 • Grip op stress wil hebben en stress de baas wil worden.
 • Op zoek bent naar praktische en haalbare manieren om dagelijks rust te vinden zonder gedoe.
 • Vastbesloten bent om je welzijn nu eens serieus te nemen en stress te verminderen op een Jip en Janneke manier, zonder ingewikkelde technieken
 • Bereid bent om jezelf NU op de eerste plaats te zetten en te investeren in je eigen geluk en gezondheid
 • Je terug ten volle wil kunnen genieten van je leven in plaats van op automatische piloot te functioneren

Aan het einde van het Bevrijd van je stress of burn-out  traject ga jij naar huis met:

 • Genieten van kostbare momenten van rust en ontspanning, zelfs te midden van een hectische dag.
 • Stress verminderen met eenvoudige, praktische en doeltreffende no-nonsense technieken die perfect aansluiten bij jouw leven.
 • Een veerkrachtige houding ontwikkelen om met kalmte en zelfvertrouwen om te gaan met stressvolle situaties.
 • Concrete stappen zetten om jouw persoonlijke welzijn en gemoedsrust te versterken.
 • Jouw welzijn op de eerste plaats zetten en blijvende veranderingen creëren voor een leven vol rust en veerkracht
 • je behoeften erkennen en durven uitspreken
 • beter 'nee' zeggen
 • Goed zorgen voor jezelf 
Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.De investering in jouw herstel van stress of burn-out is €599

Betaling in termijnen is mogelijk. 
Je investeert dan 2 maanden €303 per maand.
veelgestelde vragen


Wat is de duur van het traject en waar vinden de sessies plaats? 
De duur van het traject is 3 maanden. De sessies vinden plaats op locatie of online.

Wat komt er in de 1:1 coachingsessies aan bod? 
Je gaat aan de slag met oefeningen en technieken om inzicht te krijgen in de stress die je ervaart. Tools en actiestappen worden gegeven om vanaf NU dagelijks stress te verminderen en uit de stress of burn-out te komen. Ook praktische en lichaamgerichte oefeningen om je zenuwstelsel te reguleren komen aan bod.

Moet ik thuis iets doen voor dit traject?
Op het online leerplatform kan je video's terugvinden die de informatie bevatten die tijdens de coaching wordt aangereikt. Omdat het vaak lastig is om deze info te onthouden adviseer ik jou dit thuis, indien mogelijk, te herbekijken. Je zal merken dat er meer en meer centjes beginnen vallen bij elke herhaling.
Ook de audio's en video's raad ik aan om te doen, omdat die je helpen je om de dagelijkse stressprikkels te verwerken. 

Hoe verloopt het traject?
Na je betaling ontvang je binnen de 24u een e-mail met toegang tot de video's en audio's op het online leerplatform. Jouw eerste coachingsessie kan dan ingepland worden. In onderling overleg wordt er één keer in de 2 weken een afspraak ingepland.Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.


Wie ben ik?

Hejhej,

Ik ben Greet, mama van 3 en gek van de Zweedse taal.
Als kind kon ik me heel moeilijk ontspannen. Mijn nek en schouders deden vaak pijn. Mijn moeder masseerde 's avonds vaak mijn schouders en mijn voeten. En ik merkte dat me dat rust bracht.

Toen ik jaren geleden van een arts het advies kreeg om me meer te ontspannen, ben ik me gaan verdiepen en omscholen in stress en burn-out, rust en relaxatie. Door te investeren in mijn eigen stressmanagement en groei, wéét ik wat mijn klanten doormaken en kan ik ze op via verschillende manieren o.a. met stress en burn-out coaching en diverse relaxatiemethodes beter begeleiden naar rust in het hoofd en lijf. 

Het is mijn missie om vrouwen te helpen naar een ontspannen en gezond lijf en hoofd.