Een plek om terug te komen bij jezelf
Ik hou van ‘puur’. Puur natuur, pure kracht, puur lichaam, pure klank… Kortom: leven pur sang. Ik ben een wereldburger, dol op internationale contacten. De vrijheid die het reizen me biedt, geeft me vleugels. En waar het hart van vol is, loopt de mond van over.
Doorheen de jaren ontstond bij mij een passie voor persoonlijke groei. En die wil ik graag delen met alle vrouwen die mijn pad kruist.
In mijn praktijk begeleid ik vrouwen naar dat pure leven vanuit je natuur, door middel van 1 op 1 sessies, groepslessen, trajecten en workshops.


"ZORG DRAGEN VOOR ELKAAR BEGINT BIJ ZORG DRAGEN VOOR JEZELF"


Het is mijn missie om vrouwen op een natuurlijke manier te begeleiden naar hun kern van fysieke en mentale rust. Ik doe dit door één op één begeleiding en groepsbegeleiding waarbij persoonlijke groei en wederzijds respect belangrijke waarden zijn voor mij. Door goed voor jezelf te zorgen, kan je ook goed voor anderen zorgen.

De tools die ik hiervoor gebruik zijn shiatsu en diverse massagevormen, aroma yoga en essentiële oliën.

"HOE MEER MENSEN WERKEN AAN INNERLIJKE BALANS, HOE DICHTER WE KOMEN BIJ WERELDVREDE"

Masseren zit me al van jongs af in de vingers. Sinds 2003 verdiep ik mij in de oosterse filosofie over gezondheid en welbevinden met de lichaamstherapie Shiatsu. Door het volgen van gespecialiseerde opleidingen en workshops in binnen- en buitenland is mijn holistische kijk op mensen enkel ruimer geworden. Ik ben lid van de Belgische Shiatsu Federatie (BSF) en erkend Shiatsu-docente.

Drie prachtige kinderen gaf het leven me. Na hun geboorte stak het verlangen de kop op om ook mijn baby'tjes te masseren. Maar ik wilde hen ook graag al op jonge leeftijd laten genieten van de voordelen van yoga. Ik behaalde de certificaten van docente babymassage en kleuter-, kinder- en tieneryoga. Ik ben ervan overtuigd dat yoga een positieve invloed heeft op de ontwikkeling en ontplooiing van jonge kinderen.De dag dat een collega mij een flesje Young Living essentiële olie aanreikte om mijn babydochtertje te ondersteunen, werd er een nieuwe passie geboren: namelijk om fysieke en emotionele uitdagingen op natuurlijke wijze aan te pakken. Essentiële oliën hebben een helend vermogen. Dat is vooral belangrijk voor mensen die hun – fysieke en mentale - gezondheid snel en op een natuurlijke manier terug willen krijgen. Ik beoefen de behandelingen Raindrop Technique, Holistic Pulsing en Aroma Bliss met Young Living essentiële olie.

Naast mijn praktijk ben ik ook leerkracht muziek in het Deeltijds Kunstonderwijs. Ik geloof heel erg in de kracht van muziek, om te ontspannen en te verenigen. In mijn jeugdjaren trok ik een jaar rond met Up with People, een organisatie die internationale studenten de kans geeft de wereld rond te reizen in een combinatie van zangshows en vrijwilligerswerk. Ik behaalde eveneens het certificaat van docente Muziek, Spel & Beweging om ook die passie voor muziek en het helende effect van muziek door te geven aan kinderen.


Greet Gevers - Lief voor je Lijf
Greet Gevers - Gladiolenstraat 10, 3510 Kermt - 0497 31 31 63 - greet@greetgevers.com - BTW: 0885-864-079
Copyright Greet Gevers 2023