Een plek om terug te komen bij jezelf

  • De spieren in je rug en je nek gespannen of hard zijn?
  • Je spieren belast en vermoeid zijn en toe zijn aan iets kalmerend of ontspannends? 
  • Het je ontbreekt aan energie en je je moe en futloos voelt?
  • Je lichaam wat verzwakt is?

"VAN EEN LEEG KOPJE KAN JE NIET SCHENKEN"

Is jouw antwoord op 1 of meerdere vragen JA dan is NU het moment voor een Raindrop Technique behandeling. Een Raindrop sessie haalt de stress uit je hoofd en je lijf. De afwisseling tussen zachte en diepere technieken in combinatie met de essentiële oliën op je huid hebben een ontspannend effect op de spieren in je rug en versterken het lichaam. Dit 'me-time' moment brengt je weer in contact met je innerlijke zelf, brengt je tot rust en laat de energie weer door je lijf stromen. 

  • Je zenuwstelsel komt tot rust
  • Het lichaam wordt structureel weer in balans gebracht
  • Verlichting in stijve, pijnlijke en gespannen spieren in de rug en de schouders
  • Je voelt je alsof je een nachtje geslapen hebt
  • Verbetering van de circulatie en doorstroming in je lijf
  • Je immuunsysteem krijgt een boost"AANRAKING IS EEN PRIMAIRE LEVENSBEHOEFTE"


Raindrop Technique is een therapeutische behandeling van je rug, voeten en nek met 100% zuivere essentiële oliën. 

De benaming 'Raindrop Technique' komt van het indruppelen van de essentiële olie als regendruppels op de rug. Zachte strijkbewegingen, zoals de vedertechniek gehanteerd bij de Lakota Indianen in Noord-Amerika én krachtigere reflexologie- en massagetechnieken op je rug wisselen zich af. 

Naast een weldadig effect op rug en nek zorgt deze behandeling voor diepe ontspanning. De essentiële oliën hebben een ontspannend effect op de spieren, ondersteunen de lichaamseigen kracht en sterken je lichaam aan. 

Hoe ziet een Raindrop Technique sessie er uit?
 
           

Raindrop Technique wordt uitgeoefend op de blote voeten, rug en nek. Essentiële oliën worden met een reflexologietechniek op de voeten aangebracht. Vervolgens worden ze op én langs de wervelkolom 'ingedruppeld'. Met zachte strijkbewegingen worden de oliën verder over de rug verspreid. Aansluitend volgt een intensere massage, die de olie diep in het lichaam doet dringen.
           

Een Raindrop Technique behandeling duurt 75 minuten. Na een gesprek ontbloot je voeten en rug en wikkel je jezelf in badlakens. Je neemt plaats op de massagetafel en het kan genieten beginnen. Tijdens de standaard Raindrop behandeling neem ik ook tijd voor intuïtieve massage. De investering voor een Raindrop technique sessie bedraagt €90.

            

Heb jij nog vragen? Ik kan je helpen! Je kan altijd contact met me opnemen als je meer wil weten over een Raindrop Technique sessie.


 VEELGESTELDE VRAGEN


Waar vinden de één op één sessies plaats? 
De sessies vinden plaats in het centrum Greet Gevers - Lief voor je lijf. Gladiolenstraat 10 - 3510 Kermt 

Kan ik mijn sessie annuleren? 
Annulatie van een sessie kan kosteloos tot 48u vóór je sessie plaatsvindt. Indien je een sessie annuleert <24u op voorhand wordt de sessie aangerekend. Gelieve steeds (telefonisch) te verwittigen wanneer je je afspraak niet kan nakomen op het nummer 0497 31 31 63.

Kan ik mijn afspraak wijzigen? 
Tot 24u vóórdat je sessie plaatsvindt, kan je je afspraak (online) wijzigen. <48u op voorhand neem je best telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe kan ik een sessie boeken? 
Je kan via de online agenda je afspraak inplannen. Een afspraak kan ook via mail (greet@greetgevers.com) of SMS (0497 31 31 63) aangevraagd worden. 

Hoe kan ik betalen voor mijn afspraak? 
Je kan contant betalen of via bankoverschrijving voor je sessie of beurtenkaart. De investering voor een sessie bedraagt €90 en voor een 3 beurtenkaart €260.

Waarom is het beter om met een beurtenkaart te werken? 
Met de 3 beurtenkaart ben je verzekerd van langdurige rust in je lijf. Eén enkele sessie brengt je lijf tot rust, maar om die rust te kunnen blijven behouden, is er meer nodig. Elke sessie komt je zenuwstelsel meer en meer tot rust totdat je lichaam de normale staat van 'ontspannen' zijn weer als de 'juiste' staat van zijn aanneemt. De 3 beurtenkaart is 4 maanden geldig.

Welke kledij draag ik best tijdens de sessie? 

Voor je eigen comfort tijdens de sessie draag je best gemakkelijke en loszittende kledij zoals een broek of legging en T-shirt of trui. Tijdens een Raindrop Technique sessie wordt rechtstreeks op de huid gewerkt.

Greet Gevers - Lief voor je Lijf
Greet Gevers - Gladiolenstraat 10, 3510 Kermt - 0497 31 31 63 - greet@greetgevers.com - BTW: 0885-864-079
Copyright Greet Gevers 2023