home 

♥ Voor vrouwen die willen genieten van een zomer zonder stress en 

resoluut kiezen voor vrijheid en ontspanning 

(maar nog niet weten hóe ze dat kunnen doen) 


Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.Ontdek 5 manieren die je vanaf dag 1 een vakantiegevoel vol vrijheid en rust bezorgen


Herken je dit?

Met een hartslag van 200 per uur schrik je wakker. Je wil haastig uit je bed springen, maar beseft nét op tijd dat je vakantie begonnen is. Een glimlach krult zich om je mond. Terwijl je je opgelucht nog even omdraait in je bed, flitsen ineens gedachten aan je werk door je hoofd. Zachtjes kreunend denk je 'Nee, niet nu!' en verbergt je hoofd onder je kussen. Alsof je verwacht dat je de gedachten daarmee kan wissen. In die 2 weken verlof die je nu hebt, wil je écht niet aan je werk denken. 

De telefoon gaat af. Je betrapt jezelf er op dat je jezelf afvraagt dat toch niet je collega of baas zou kunnen zijn. Het lukt je niet zomaar ineens los te komen van je werk. Je lijf is hier in vakantie, maar je hoofd lijkt nog op de werkvloer te zitten. En de spanning tussen je schouders die je al een tijdje een ambetant gevoel bezorgt en waarvan je dacht dat die wel over zou gaan eens de dagelijkse rush zou wegvallen, lijkt ook nog niet voorbij. Je zucht. Je móet nu echt tot rust zien te komen en genieten. 

De laatste weken voor je verlof heb je extra hard doorgewerkt om alles af te ronden. Toegegeven, 't was stressig, maar dan zou je tenminste relaxed aan je vakantie kunnen beginnen. En nu, dag 2 van je vakantie, voel je je ineens ziekjes. Het was weer te verwachten. Maar het komt niet in je op dat dit een signaal van je lijf kan zijn dat het even teveel geweest is.

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.


Hoe zou het voor je zijn als je?


 • je lijf vanaf dag 1 de werkstress kon laten wegvliegen als een ballon waarvan je het touwtje in je hand loslaat  
 • de gedachten aan wat je op je werk dagelijks bezighoudt, stil kon leggen vanaf het moment dat na je laatste werkdag de slagboom achter je dichtvalt bij het afrijden van de parking
 • de eerste ochtend van je vakantie zo ontspannen ontwaakt als werd je wakker in een beachhouse aan een hagelwit bountystrand
 • met een headset op je oren onder een felblauwe Italiaanse lucht zachtjes heen en weer ligt te schommelen in de hangmat en je spieren voelt ontspannen als 'al dente' gekookte spaghetti 
 • jezelf op een exotisch eiland nestelt in de schaduw van een rots en je je ademhaling rustig als golven op en neer door je lijf kan voelen bewegen
Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
Dat is mogelijk als...

je nu begint met het audio programma 'Foert aan de stress-carrousel'  waarbij ik je 5 weken begeleid om je lichaam en hoofd échte rust te bezorgen, zodat jij kan genieten van een zomer zonder zorgen of stress. 

Dit audio programma is zodanig opgebouwd dat de spanning en (werk)stress die zich in je lijf hebben opgehoopt plaats maken voor échte rust en ontspanning. 
Hiervoor heb ik in dit audio programma verschillende waardevolle en wetenschappelijk onderbouwde relaxatietechnieken gebruikt. Het resultaat is dat je lichaam de ruimte krijgt om zich over te geven aan ontspanning en te herstellen met de rust. 

Stress kan pas losgelaten worden als het lichaam daar de ruimte voor krijgt.

Het programma bestaat uit 
 • 5 audio's met 5 verschillende relaxatieoefeningen en -technieken uit de relaxatietherapie
 • Wekelijkse support mail met de audio
 • Bonussen 
  • ‘voel je goed’ video om te relaxen en je vertrouwen te boosten
  • 1 video sessie om stress los te laten en relaxatie te boostenMet mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Summer Deal
Begin nu met het audio programma 'Foert aan de stress-carrousel'

Ik fluister je in dit 5 weken audio programma rust in je oor, zodat jij een zomer beleeft zonder stress. 
Je bespaart jezelf een hoop frustratie en spanning met dit audio programma! 
De investering in jezelf is hiervoor is €19,90 i.p.v. €59,90
Aanbod geldig t/m 5 juli
Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
Voor wie is dit audio programma?

Dit 5 weken audio programma is op maat van jou als jij 

 • jezelf (onbewust) druk oplegt dat je nu wel móet kunnen ontspannen, omdat je nu vrij bent
 • tijd nodig hebt om los te komen van je werk en gedachten erover
 • worstelt met stress of overbelasting en het gevoel hebt dat je zelfs tijdens je vakantie niet echt kan ontspannen
 • je zelfs tijdens de vakantie stress ervaart doordat je het gevoel hebt dat je móet genieten, móet reizen, quality tijd móet hebben, kortom: vakantiestress!
 • op zoek bent naar praktische en haalbare manieren om dagelijks rust te vinden zonder gedoe.
 • vastbesloten bent om je welzijn nu eens serieus te nemen en stress te verminderen zonder ingewikkelde technieken en de vakantie er het ideale moment voor is
 • bereid bent om jezelf op de eerste plaats te zetten en te investeren in je eigen geluk en gezondheid

Na het volgen van 'Foert aan de stress-carrousel' kan jij

 • Je lijf en je hoofd snel en efficiënt laten afkoppelen van het werk 
 • Ten volle genieten van kostbare vrije momenten van rust en ontspanning, zelfs te midden van vakantieperikelen.
 • De opgehoopte stress van het drukke werkjaar verminderen met eenvoudige, praktische en doeltreffende technieken die perfect aansluiten bij jouw leven.
 • Concrete stappen zetten om jouw persoonlijke welzijn en gemoedsrust te versterken die nog lang doorwerken
 • Jouw welzijn op de eerste plaats zetten en blijvende veranderingen creëren voor een leven vol rust en veerkracht, zelfs na je vakantie
 • Een zomer zonder zorgen of stress beleven
 • Je lijf kan ontspannen en opladen terwijl jij in je hangmat ligt te schommelen, op een luchtbed op turqouise blauw water ligt te dobberen, jezelf in de schaduw van een rots hebt genesteld of gewoon buiten op je terras zit


Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.


Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Wie ben ik?

Hejhej,

Ik ben Greet, mama van 3 en gek van de Zweedse taal.
Als kind kon ik me heel moeilijk ontspannen. Mijn nek en schouders deden vaak pijn. Mijn moeder masseerde 's avonds vaak mijn schouders en mijn voeten. En ik merkte dat me dat rust bracht.

Toen ik jaren geleden van een arts het advies kreeg om me meer te ontspannen, ben ik me gaan verdiepen en omscholen in rust en relaxatie met o.a. shiatsu en massage, relaxatiebegeleiding en gespecialiseerde stress & burn-out coaching. 

Door te investeren in mijn eigen groei, wéét ik wat mijn klanten doormaken en kan ik ze via verschillende manieren en met diverse relaxatietechnieken beter begeleiden naar rust in het hoofd en lijf. 

Het is mijn missie om vrouwen te helpen naar een ontspannen en gezond lijf en hoofd. 

veelgestelde vragen


Wat is de duur van dit audio programma? 
Dit audio programma bestaat uit 5 audio relaxatie oefeningen van +/-20 à 30 minuten. Elke week krijg je een relaxatie oefening gebaseerd op verschillende onderbouwde relaxatietechnieken.

Kan ik vragen stellen tijdens dit audio programma? 
Je kan je vraag stellen via email. 

Hoe lang kan ik 'Foert aan de stress-carrousel' beluisteren?
Je kan dit audio programma downloaden zodat jet het ten alle tijden kan beluisteren. 

Via welk kanaal wordt 'Foert aan de stress-carrousel' gegeven?
Het audio programma staat in Soundcloud. Je ontvangt wekelijks een mail met de audio oefening die je op je telefoon kan downloaden.