home

 Voor vrouwen die vastzitten in overdrive-stress of burn-out 

en er uit willen geraken (maar zich afvragen hoé) 


Release & Recharge sessieRELEASE & RECHARGE

Ontdek de eerste stappen om uit je stress of je burn-out te komen


Herken je dit?

De wekker gaat af. Met een zucht open je je ogen. Terwijl je de zachte kreten van de wekker probeert te negeren, wrijf je de slaap uit je ogen. Maar je voelt je nog zó moeMoe in't kwadraat. Je vraagt je af hoe je de dag moet doorkomen. Met een snelle blik op de klok sleur je jezelf uit bed en wankelt naar de badkamer. In de douche sta je shampoo in je haar te masseren, maar bent vergeten het eerst nat te maken. Het is kortsluiting in je hoofd. Je bent er niet meer bij. 

Jij moet naar je werk en de kinderen naar school, maar het lijkt alsof niemand op dezelfde golflengte zit. Je loopt met gespannen schouders boterhammen te smeren en barst uit als er melk gemorst wordt.  Je voelt je daarna schuldig en verdrietig, omdat je zo tekeer bent gegaan. Je voelt je 'jezelf' niet meer. 

Op je werk probeer je je te concentreren op de eindeloze lijst van taken. Maar het duizelt in je hoofd en je hart bonst aan 200 per uur in je keel. Je voelt je opgejaagd. Je blijft jezelf pushen om te doen wat er van je verwacht wordt. 

Wanneer je na die lange werkdag thuiskomt en het liefst van al meteen in de zetel wil ploffen, word je begroet door een berg wasgoed. De keuken ziet er uit alsof er een tornado doorheen is gegaan. Je gezin vraagt jouw aandacht. Maar je hebt er gewoon de energie niet meer voor. 

Je belt het avondje bijkletsen met je bestie af. Even geen zin in sociaal gedoe. Als ze vraagt hoe het met je gaat, hoor je jezelf automatisch  'Goed! Maar 't is wel druk' zeggen. Het werk is nooit klaar. Niet op het werk en ook niet thuis.  Je wringt je in 100 bochten, maar het lukt je niet om alles rond te krijgen. Je voelt je tekort schieten. Je verliest de controle. Je holt achter de feiten aan en gaat over je eigen grenzen. 

Te midden van alle chaos, weet je dat je morgenochtend weer hetzelfde scenario in zult ingaan. Je hebt het gevoel dat je hier nooit uitgeraakt en helemaal vastzit. Je hebt altijd gedacht dat het jou nooit zou overkomenWant jij bent sterk en ambitieus. Maar nu voel je je zwak en ineengestortJe hoofd zegt 'doorgaan', maar je lijf schreeuwt STOP!

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.


Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.


Hoe zou het voor je zijn als?


 • een chaotische ochtendrush passé composé is? Dat je 's ochtends met een volle batterij opstaat, wetende dat je de capaciteit hebt om flexibel met uitdagingen om te gaan. Terwijl je je tieners helpt om hun spullen te vinden en de deur uit te gaan, blijf jij in het moment, vol vertrouwen.
 • je gedurende de dag kunt navigeren met een helder hoofd, ongeacht de chaos om je heen? De eindeloze to-do lijsten en meldingen lijken minder overweldigend, omdat je wéét hoe je je aandacht kunt richten en de rustige kracht in jezelf kunt vinden.
 • je 's avonds thuis kunt komen en een setting van rust kan creëren, waar je jezelf kunt ontspannen en opladen, zelfs te midden van de drukte van het gezinsleven?  
 • geleerd hebt hoe je jezelf kunt loskoppelen van de constante stroom van gedachten en verplichtingen, zodat je lijf & hoofd kunnen recupereren en herstellen.
 • weet hoe je ruimte kan maken voor rust en herstelmomenten om dagdagelijkse prikkels te verwerken.
 • je de tools in handen hebt om je energie te bewaken en jezelf op tijd op te laden zodat je niet meer leeg loopt.
 • je op het einde van de dag nog energie over hebt voor je hobby, spelen met je kinderen of een avondje uit met je man of vriendinnenDat is mogelijk als...

je nu de eerste stap zet om op een duurzame manier te beginnen herstellen van stress en burn-out   

Stress is niet alleen een hoofd-zaak, maar ook een lichaamszaak. 
Tijdens deze RELEASE & RECHARGE sessie luister ik naar jouw verhaal én naar het verhaal van je lichaam. 

Zodat je lichaam zich kan voeden met de rust die daaruit voortvloeit. Waardoor je weer meer veerkracht hebt om met dagdagelijkse uitdagingen van het leven om te gaan. 
Zodat jij weer plezier kan maken, kan genieten van je leven én je goed voelt in je vel.

De Release & Recharge sessie bestaat uit de combinatie van
 • bespreken van wat jou vast doet zitten in stress en wat jou helpt om rust te vinden en te herstellen
 • technieken, inzichten, oefeningen en/of opdrachten om stress te verminderen
 • lichaamsrelaxatie (massage)
Hiervoor gebruik ik verschillende waardevolle coachingstechnieken uit de gespecialiseerde stress en burn-out coaching in combinatie met lichaamsgerichte relaxatietechnieken. Ze vertrekken vanuit de holistische visie van connectie tussen lichaam en geest.

 Het resultaat is dat jij inzicht krijgt in stress, spanning los kan laten én kan herstellen van stress. 


Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.


Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
Voor wie is deze proefsessie?

De Release & Recharge sessie is op maat van jou als jij 

 • Het gevoel hebt gevangen te zitten in de dagelijkse drukte van o.a. werk en gezin en snakt naar ademruimte en rust
 • Worstelt met stress of overbelasting en het gevoel hebt dat je geleefd wordt of aan het overleven bent in plaats van zelf te leven
 • Aan de noodrem wil trekken, omdat je overweldigd wordt door alles wat er op je af komt en wat aderen van je verwachten.
 • Veel piekert en je zorgen maakt
 • Angsten het stuur van je overnemen en je moeilijk of niet meer kan relativeren.
 • Grip op stress wil hebben en stress de baas wil worden.
 • Op zoek bent naar praktische en haalbare manieren om dagelijks rust te vinden zonder gedoe.
 • Vastbesloten bent om je welzijn nu eens serieus te nemen en stress te verminderen op een Jip en Janneke manier, zonder ingewikkelde en tijdrovende technieken
 • Bereid bent om jezelf NU op de eerste plaats te zetten en te investeren in je eigen geluk en gezondheid

Na de Release & Recharge sessie kan jij

 • Je batterij opnieuw opladen
 • Opnieuw schakelen tussen de AAN en UIT-stand van je lijf
 • Stress verminderen met eenvoudige, praktische en doeltreffende technieken die perfect aansluiten bij jouw leven.
 • Beter begrijpen waarom en hóe je lichaam reageert op stress en de signalen beter herkennen.
 • Een houding ontwikkelen die je helpt in stressvolle situaties.
 • Concrete stappen zetten om jouw persoonlijke welzijn prioriteit te geven zónder schuldgevoel.
 • Je eigen behoeften erkennen en durven uitspreken.
 • Beter 'neen' kan zeggen tegen mensen of situaties die niet goed voelen voor jou en meer 'ja' kan zeggen tegen datgene waar jij vanbinnen warm van wordt
 • Beter zorgen voor jezelf.
 • Meer genieten van kostbare momenten van rust en ontspanning, zelfs te midden van een hectische dag.
Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
 
De investering in jezelf
 79/Release & Recharge sessie
✔️ Deep Dive (coaching)gesprek

✔️ Oefening om stress aan te pakken

✔️ Lichaamsbehandeling zoals (shiatsu)massageMet mijn inschrijving geef ik toestemming aan Greet Gevers om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Wie ben ik?

Hejhej,

Ik ben Greet, mama van 3 en gek van de Zweedse taal.
Als kind kon ik me heel moeilijk ontspannen. Mijn nek en schouders deden vaak pijn. Mijn moeder masseerde 's avonds vaak mijn schouders en mijn voeten. En ik merkte dat me dat rust bracht.

Toen ik jaren geleden van een arts het advies kreeg om me meer te ontspannen, ben ik me gaan verdiepen en omscholen in stress en burn-out, rust en relaxatie. Door te investeren in mijn eigen groei, wéét ik wat mijn klanten doormaken. Zo kan ik jou op via verschillende manieren met stress en burn-out coaching en diverse relaxatietechnieken beter begeleiden naar rust in het hoofd en lijf. 

Het is mijn missie om vrouwen te helpen naar een ontspannen en gezond lijf en hoofd. 

veelgestelde vragen


Wat is de prijs en de duur van een Release & Recharge sessie en waar vindt deze plaats? 
Een proefsessie bedraagt €79 en duurt 75 minuten. Deze sessie vindt 1:1 op locatie plaats.

Wat komt er in de Release & Recharge sessie aan bod? 
Je gaat aan de slag met een oefening, tool en/of techniek om inzicht te krijgen in de stress of burn-out die je ervaart en om je zenuwstelsel te kalmeren komen aan bod. Evenals een lichaamsbehandeling.

Moet ik thuis iets doen voor deze sessie?
Je vult op voorhand een vragenlijst in. 

Hoeveel Release & Recharge sessies kan ik boeken?
Elke nieuwe klant kan 1 Release & Recharge sessie inplannen om kennis te maken met mijn aanpak.

Greet Gevers - Lief voor je Lijf
Greet Gevers - Gladiolenstraat 10, 3510 Kermt - 0497 31 31 63 - greet@greetgevers.com - BTW: 0885-864-079
Copyright Greet Gevers 2023