Een plek om terug te komen bij jezelf

 •  Je nood hebt aan ontspanning van body, mind en soul? 
 • Je wil bewegen, maar niet intensief wil sporten?  
 • De dagdagelijkse drukte chaos brengt in je hoofd en je lijf? 
 • Je onevenwicht ervaart in je lijf, zoals een schouder die lager ligt dan de andere?
 • Je rug stijf aanvoelt van het lange zitten?

"EVERY BODY IS A YOGA BODY"

Is jouw antwoord op 1 of meerdere vragen JA dan is NU het moment voor AromaYoga. AromaYoga helpt jou weer in een staat van rust en ontspanning. In een ZEN-modus.  Zodat je helemaal weer in verbinding komt met je lichaam.

 • Je zenuwstelsel komt tot rust door ademhalingsoefeningen
 • Je ademhaling verdiept door de combinatie met essentiële oliën
 • De corrigerende oefeningen brengen je lichaam structureel weer in balans 
 • Je ervaart meer soepelheid in je lichaam 
 • Verlichting in stijve, pijnlijke en gespannen spieren
 • Je voelt je rustiger
 • Verbetering van de circulatie en doorstroming in je lijf
 • Activatie van beide hersenhelften door de combinatie met essentiële oliën
 • Je brengt je lichaam in beweging

"YOGA IS JOUW PAUZEKNOP"


Aroma's en Yoga zijn de perfecte combinatie. Deze vorm van yoga doet je niet alleen naar binnen in jezelf gaan. Het brengt je ook in contact met je innerlijke kracht en de kracht van de natuur. Tijdens de lessen AromaYoga ontdek en ervaar je zelf hoe het gebruik van essentiële olie bij yoga oefeningen je lichaam beïnvloedt en een gunstig effect heeft op het uitvoeren van de oefeningen. 

Je hoeft ook helemaal niet lenig te zijn onze AromaYoga stijl te beoefenen!

Deze is gebaseerd op de Japanse Okido & Do-In Yoga, meridiaanyoga, waarbij de nadruk wordt gelegd op het corrigeren en het in balans brengen van het lichaam. Niet zozeer op het uitoefenen van ingewikkelde poses. Hierdoor wordt niet alleen het lichaam soepeler en leniger, maar komt er balans in de organen en de lichaamsstructuur. De essentiële oliën worden gebruikt op meridianen en organen met als doel doorstroming te brengen zodat je de yogahoudingen makkelijker kan uitoefenen.


Hoe ziet een AromaYoga les er uit?
 
           

De lessen worden in kleine groep gegeven zodat elke yogi opgevolgd en gecorrigeerd kan worden. Alle materialen die nodig zijn voor de les (incl. essentiële olie) zijn aanwezig. De les kan tevens online gevolgd worden live of via de replay. De investering voor een yogales op locatie bedraagt €15. Voor een online les betaal je €11 of €50 met door gebruik te maken van een 5- beurtenkaart.
           

De les begint met opwarmingsoefeningen en (zelf-)massage. De yogahoudingen worden opgebouwd, met gericht gebruik van essentiële oliën. De les wordt afgerond met een meditatie.

            

Heb jij nog vragen? Ik kan je helpen! Neem contact met me op wanneer je meer wil weten over de lessen AromaYoga. Ook voor de online lessen.

VEELGESTELDE VRAGEN


Waar vinden de één op één sessies plaats? 
De online sessies vinden plaats via Zoom.
De offline sessies en workshops vinden plaats in het centrum Greet Gevers - Lief voor je lijf. Gladiolenstraat 10 - 3510 Kermt. 

Kan ik mijn sessie annuleren? 
Een online sessie kan niet geannuleerd worden. Er wordt je een opname toegestuurd zodat je de sessie kan volgen op een moment dat het jou beter past.
Annulatie van een offline sessie kan kosteloos tot 24u vóór je sessie plaatsvindt. Indien je een sessie annuleert <24u op voorhand wordt de sessie aangerekend. Gelieve steeds (telefonisch) te verwittigen wanneer je je afspraak niet kan nakomen op het nummer 0497 31 31 63.

Hoe kan ik mij inschrijven voor een sessie? 
Je kan je online aanmelden voor de geplande online sessies. 
Voor groepslessen op locatie kan je aanmelding ook via mail (greet@greetgevers.com) of SMS (0497 31 31 63) bevestigd worden. 

Hoe kan ik betalen voor de sessie? 
Online sessies worden bij de aanmelding via de online agenda betaald.  Indien je gebruik wil maken van een 5-beurtenkaart, mail greet@greetgevers.com.
Voor een offline sessie kan je op locatie contant betalen of met de 5-beurtenkaart. 

Welke kledij draag ik best tijdens de sessie? 
Voor je eigen comfort tijdens de sessie draag je best gemakkelijke en loszittende kledij zoals een broek of legging en T-shirt of trui. 

Greet Gevers - Lief voor je Lijf
Greet Gevers - Gladiolenstraat 10, 3510 Kermt - 0497 31 31 63 - greet@greetgevers.com - BTW: 0885-864-079
Copyright Greet Gevers 2023