Een plek om rust te vinden in jezelf

  • Het niet meer stroomt? 
  • Bepaalde emoties de kop op steken en je raakt er niet van af?  
  • Er 'iets op je hangt', maar je weet niet wat? 
  • Je behoefte hebt aan zachtheid voor je lijf?
  • Je gewoon eens nood hebt aan een zachte, ontspannende massage? 


"JE HOEFT NIET TE WETEN, JE HOEFT NIET TE BEGRIJPEN, JE LICHAAM WEET, JE LICHAAM BEGRIJPT"

Is jouw antwoord op 1 of meerdere vragen JA dan is NU het moment voor een Aroma Bliss sessie. Aroma Bliss helpt je loslaten en emoties een plek geven. Het zuivert en reinigt je energie. Aroma Bliss brengt je in een gelukzalige staat en verhoogt je energie of frequentie waardoor je weer het mooie kan gaan aantrekken. Er wordt ruimte gemaakt om nieuwe ideeën te ontvangen. Dit 'me-time' moment brengt je diep naar binnen in jezelf, in contact met je innerlijke zelf. Je komt tot rust en laat de energie weer door je lijf stromen. 

  • Je zenuwstelsel komt tot rust
  • Je ervaart lichtheid en zachtheid 
  • Je laat los wat nog aan je vasthangt  
  • Je voelt je herboren
  • Je lijf wordt met zachtheid aangeraakt 


"JE HERSENEN VERWERKEN 2000 DATA PER SECONDE, JE LICHAAMSBEWUSTZIJN VERWERKT 400 000 000 DATA PER SECONDE"


Aroma Bliss is een zachte ontspanningsmassage op de rugzijde van je lichaam met massageolie in combinatie met blends van essentiële oliën die op de voorzijde van je lichaam worden aangebracht. 

Het is een zachte behandeling waarbij je jezelf in een diepe staat van ontspanning, tussen slapen en ontwaken, bevindt. Dit geeft jou ruimte om naar binnen bij jezelf te gaan. Je ervaart een diepe innerlijke rust en een gelukzalig 'bliss' gevoel.

Het reukzintuig staat in rechtstreeks contact met je hersenen. Essentiële oliën zijn triggers voor de neusreceptoren, die het limbische gedeelte van onze hersenen stimuleren. Om deze reden kunnen essentiële oliën je emoties beïnvloeden.

Hoe ziet een Aroma Bliss sessie er uit?
 
           

Een Aroma Bliss behandeling begint met een ontspanningsmassage op de rugzijde van je lichaam met olie. Vervolgens worden op de voorzijde van je lichaam essentiële oliën op bepaalde punten aangebracht. Nadien wordt er tijd gegeven aan het lichaam om in interactie te gaan met de oliën. 
           

Een Aroma Bliss sessie duurt 75 minuten. Na een gesprek wikkel je jezelf in een badlaken. Je neemt plaats op de massagetafel en het kan genieten beginnen. Je ontvangt eerst een ontspannende massage die je doet wegzakken tussen slapen en ontwaken. Daarna worden de Aroma Bliss oliën op je lichaam aangebracht. Jouw investering voor deze sessie bedraagt €95.

            

Heb jij nog vragen? Ik kan je helpen! Je kan altijd contact met me opnemen als je meer wil weten over een Aroma Bliss ontspanningsmassage.


VEELGESTELDE VRAGEN


Waar vinden de één op één sessies plaats? 
De sessies vinden plaats in het centrum Greet Gevers - Lief voor je lijf. Gladiolenstraat 10 - 3510 Kermt 

Kan ik mijn sessie annuleren? 
Annulatie van een sessie kan kosteloos tot 48u vóór je sessie plaatsvindt. Indien je een sessie annuleert <24u op voorhand wordt de sessie aangerekend. Gelieve steeds (telefonisch) te verwittigen wanneer je je afspraak niet kan nakomen op het nummer 0497 31 31 63.

Kan ik mijn afspraak wijzigen? 
Tot 24u vóórdat je sessie plaatsvindt, kan je je afspraak (online) wijzigen. <48u op voorhand neem je best telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe kan ik een sessie boeken? 
Je kan via de online agenda je afspraak inplannen. Een afspraak kan ook via mail (greet@greetgevers.com) of SMS (0497 31 31 63) aangevraagd worden. 

Hoe kan ik betalen voor mijn afspraak? 
Je kan contant betalen of via bankoverschrijving voor je sessie of beurtenkaart. De investering voor een sessie bedraagt €90 en voor een 3 beurtenkaart €260.

Waarom is het beter om met een beurtenkaart te werken? 

Met de 3 beurtenkaart ben je verzekerd van langdurige rust in je lijf. Eén enkele sessie brengt je lijf tot rust, maar om die rust te kunnen blijven behouden, is er meer nodig. Elke sessie komt je zenuwstelsel meer en meer tot rust totdat je lichaam de normale staat van 'ontspannen' zijn weer als de 'juiste' staat van zijn aanneemt. De 3 beurtenkaart is 4 maanden geldig.

Welke kledij draag ik best tijdens de sessie? 

Voor je eigen comfort tijdens de sessie draag je best gemakkelijke en loszittende kledij zoals een broek of legging en T-shirt of trui. Tijdens een Aroma Bliss sessie wordt er met olie rechtstreeks op de huid gewerkt.

Greet Gevers - Lief voor je Lijf
Greet Gevers - Gladiolenstraat 10, 3510 Kermt - 0497 31 31 63 - greet@greetgevers.com - BTW: 0885-864-079
Copyright Greet Gevers 2023