Een plek om terug te komen bij jezelf

  • De spieren in je rug en je nek gespannen of hard zijn?
  • Je spieren belast en vermoeid zijn en toe zijn aan iets kalmerend of ontspannends? 
  • Het je ontbreekt aan energie en je je moe en futloos voelt?
  • Emoties een plek willen krijgen?

"DRAAG ZORG VOOR JE LICHAAM, HET IS DE ENIGE PLEK VOOR JOU OM TE LEVEN" 

Is jouw antwoord op 1 of meerdere vragen JA dan is NU het moment voor een sessie Holistic Pulsing. Een Holistic Pulsing sessie haalt de stress uit je hoofd en je lijf. Dit 'me-time' moment brengt je weer in contact met je innerlijke zelf en brengt je tot rust. Je wiegt mee op het ritme van je eigen lichaam. 

  • Je zenuwstelsel komt tot rust
  • Je lichaam laat spanning los
  • Verlichting in stijve, pijnlijke en gespannen spieren in de rug en de schouders
  • Verbetering van de circulatie en doorstroming in je lijf
  • Emoties krijgen een plaats "TOUCH THE BODY, HEAL THE MIND, CALM THE SPIRIT"


Holistic Pulsing is een lichaamsbehandeling op de kledij waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht door golvende bewegingen, wiegen en stretchen.  Spierspanning en verkramping vermindert door lichaamsdelen zachtjes en ritmisch te schudden. 
Je lichaam heeft een goed geheugen en het kan niet liegen. Vele problemen die je ervaart, of deze nu fysiek, emotioneel of mentaal zijn, hebben te maken met spanningen die in het lichaam opgeslagen zijn. Blokkades krijgen ruimte om in beweging te komen. 
Een sessie Holistic Pulsing is niet pijnlijk en brengt je weer in contact met je lichaam. Jij bestaat uit voor een groot deel uit water. De wiegende beweging van Holistic Pulsing is even zacht en krachtig als water. De zachtheid van deze behandeling zal de weerstand doen smelten. 
Tijdens de sessie Holistic Pulsing wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën.
Hoe ziet een Holistic Pulsing sessie er uit?
 
           

Holistic Pulsing wordt uitgeoefend op de kledij. Op de voeten en de buik worden essentiële oliën aangebracht op de huid die het proces ondersteunen. 
           

Een Holistic Pulsing sessie duurt 75 minuten. Na een gesprek neem je plaats op de massagetafel of -mat en het kan genieten beginnen. Er wordt gebruik gemaakt van Feelings oliën tijdens jouw behandeling. Jouw investering voor deze sessie bedraagt €90.

            

Heb jij nog vragen? Ik kan je helpen! Je kan altijd contact met me opnemen als je meer wil weten over een Holistic Pulsing sessie.


 
VEELGESTELDE VRAGEN


Waar vinden de één op één sessies plaats? 
De sessies vinden plaats in het centrum Greet Gevers - Lief voor je lijf. Gladiolenstraat 10 - 3510 Kermt 

Kan ik mijn sessie annuleren? 
Annulatie van een sessie kan kosteloos tot 48u vóór je sessie plaatsvindt. Indien je een sessie annuleert <24u op voorhand wordt de sessie aangerekend. Gelieve steeds (telefonisch) te verwittigen wanneer je je afspraak niet kan nakomen op het nummer 0497 31 31 63.

Kan ik mijn afspraak wijzigen? 
Tot 24u vóórdat je sessie plaatsvindt, kan je je afspraak (online) wijzigen. <48u op voorhand neem je best telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe kan ik een sessie boeken? 
Je kan via de online agenda je afspraak inplannen. Een afspraak kan ook via mail (greet@greetgevers.com) of SMS (0497 31 31 63) aangevraagd worden. 

Hoe kan ik betalen voor mijn afspraak? 
Je kan contant betalen, vooraf online betalen of betalen via bankoverschrijving voor je sessie of beurtenkaart. De investering voor een sessie bedraagt €90 en voor een 3 beurtenkaart €260.

Waarom is het beter om met een beurtenkaart te werken? 

Met de 3 beurtenkaart ben je verzekerd van langdurige rust in je lijf. Eén enkele sessie brengt je lijf tot rust, maar om die rust te kunnen blijven behouden, is er meer nodig. Elke sessie komt je zenuwstelsel meer en meer tot rust totdat je lichaam de normale staat van 'ontspannen' zijn weer als de 'juiste' staat van zijn aanneemt. De 3 beurtenkaart is 4 maanden geldig.

Welke kledij draag ik best tijdens de sessie? 

Voor je eigen comfort tijdens de sessie draag je best gemakkelijke en loszittende kledij zoals een broek of legging en T-shirt of trui. Bij Shiatsu en Holistic Pulsing wordt op de kledij gewerkt. 

Greet Gevers - Lief voor je Lijf
Greet Gevers - Gladiolenstraat 10, 3510 Kermt - 0497 31 31 63 - greet@greetgevers.com - BTW: 0885-864-079
Copyright Greet Gevers 2023