Onze favoriete producten voor succesvolle 'Wellness queens'

alles voor je pure leven

alles voor je pure leven


Héééé, ik denk dat jij vast wel je lekkere geurtjes en brouwseltjes wil bewaren in de allermooiste rollers, sprayflesjes, glazen potjes… Daarom heb ik het voor jou makkelijk gemaakt, want ja, ik weet wel: een godin of succesvolle queen heeft het natuurlijk te druk om het internet af te schuimen en te zoeken naar mooie en voordelige benodigdheden. Ik heb voor jou een selectie gemaakt van de leukste spulletjes. Het enige wat je hoeft te doen is een beetje te scrollen.

Je vindt hier de starterskit, flesjes, rollers, sprayflesjes, pompjes, glazen potjes, aluminium potjes en handige opbergkoffertjes voor je essentiële olie, maar ook boeken met recepten, aroma sierraden, yogamaterialen voor yoga queens en hun kinderen én boeken die je leven en/of je business naar de ‘next level’ brengen.

De starterskit van Young Living, een niet te missen item in ELK gezin. Met maar liefst 12 oliën (singles én blends), een ultrasonische vernevelaar, sample flesjes en 2x 60ml Ningxia Red. Bij aankoop van deze kit krijg je een gratis cadeautje bij je thuis gestuurd en toegang tot een online leerplatform zodat jij het beste uit je kit kan halen.

1 en 2 ml flesjes

5 ML roll on flesjes 

5ml en 10ml parfum FLESJES EN ROLL ON SET (1, 2, 3, 10ML)

10 ML ROLL ON FLESJES

10 ML ROLL ON FLESJES

ROLLERSET (1, 2, 3, 10 ML) EN 10 ML SPRAY FLESJES

15 ML,  30ml, 500ml SPRAY FLESJES

NEUSINHALATOR, LEGE POTJES, DOOSJES EN POMPFLACON

OPBERGSYSTEMEN VOOR JE OLIE

SIERRADEN VOOR ESSENTIËLE OLIE

Insert Custom HTML
Insert Custom HTML
Insert Custom HTML
Insert Custom HTML
Select Columns Layout
>