Lief lijf en leven

SHIATSU

SHIATSU Een vrouw is een Godin als ze goed voor zichzelf zorgt. Van een leeg kopje kan je immers niet schenken. Leef met het gevoel dat de wereld aan je voeten ligt!


Herken jij dit?

  • Komt je hoofd en, of je lijf moeilijk tot rust?
  • Ervaar je vervelende spanning in je lichaam?
  • Lig je 's nachts vaak te piekeren en krijg je daardoor onvoldoende rust? 

Is het antwoord op één of meerdere vragen ‘ja’ dan is het tijd voor Shiatsu! Een Shiatsu sessie haalt de stress uit je hoofd en je lijf en maakt gespannen spieren en stijve gewrichten los. Dit 'me-time' moment brengt je weer in contact met je innerlijke zelf en bezorgt je een boost aan vitaliteit.

Voordelen voor jou

  • Je zenuwstelsel komt tot rust
  • Het lichaam wordt structureel weer in balans gebracht
  • Je hoofd en je hele lijf ontspant doordat je lichaam opgehoopte spanning loslaat
  • De lichaamsenergie wordt in beweging gezet en het zelfgenezend vermogen dat het lichaam bezit, wordt aangesproken en geactiveerd
  • Bewuste of onbewuste blokkades die in het lichaam aanwezig zijn, zowel fysiek als emotioneel of mentaal, krijgen aandacht door aanraking

Wat is Shaitsu?

Shiatsu is een hedendaagse toepassing van traditionele Japanse geneeskundige principes. Deze 'vingerdruk'-massage focust op het netwerk van energiebanen of meridianen die door het lichaam lopen. Vanuit dit netwerk van 'snelwegen' stroomt energie naar de organen en de rest van het lichaam. Blokkades op deze meridianen kunnen fysieke, mentale en/of emotionele klachten veroorzaken. Tijdens een Shiatsu sessie wordt er gewerkt aan het harmoniseren van de lichaamsenergie door opnieuw doorstroming te brengen in deze blokkades. Dit gebeurt door de behandeling van drukpunten, meridianen en organen. Op die manier komt jouw lichaam opnieuw in balans.

Wat mag je verwachten

Shiatsu wordt uitgeoefend op de kledij. Je hele lichaam, van kop tot teen, wordt onder handen genomen. Drukpunten, meridianen en organen worden behandeld. Op die manier komt jouw lichaam opnieuw in balans.  

Hoe verloopt jouw afspraak

Een shiatsu behandeling duurt 60 minuten. Na een kort kennismakingsgesprek leg je je neer op de foton (mat) en geniet je van een Shiatsu behandeling.
Als je losse, comfortabele kledij draagt tijdens jouw sessie kan nog meer genieten.

Heb je nog vragen?

Heb jij nog vragen? Ik kan je helpen! Je kan altijd contact met me opnemen als je meer wil weten over een Shiatsu sessie.

Insert Content Template or Symbol
Insert Content Template or Symbol
Insert Content Template or Symbol
Insert Content Template or Symbol
>