leven in een relaxed lijf met een rustig hoofd

  • Elke dag blijf je maar voor jezelf herhalen dat je het drukdrukdruk hebt. En ook al hol je jezelf de hele dag achterna, toch kom je niet toe aan alle taken die je je had voorgenomen. Het werk is nooit klaar. Niet op het werk en ook niet thuis. Op het werk beland je van de ene afspraak in de andere. Thuis staan de manden met was al een week te wachten om opgeplooid te worden. Je wringt je in 100 bochten en je doet zó je best, maar het lukt je niet om alles rond te krijgen. Frustratie borrelt in je lijf, omdat je het gevoel hebt de regie  te hebben verloren over je eigen agenda én over je eigen leven. Die frustratie kropt zich op. 

  • Je neemt je wel voor om tijd te maken voor jezelf, maar uiteindelijk lukt het je toch niet. En zelfs àls het je eens lukt om op de bank te kruipen met een boek en een tas thee, komt je hoofd niet tot rust. Je wordt overmeesterd door schuldgevoelens. Gedachten dwalen onbewust af naar wat je allemaal nog moet doen. Je hoofd staat altijd aan. Maar wat je echt zo graag zou willen, is RUST. De stekker er even uit trekken. 

  • Stress giert door je lijf vanaf het moment dat de wekker gaat tot je uit-ge-put in bed kruipt. Je hele lijf voelt gespannen aan. Je loopt al een tijdje te zeggen dat je het zo niet langer kan volhouden. Doodmoe ben je. Je voelt dat je rust nodig hebt. Geen gedoe aan je hoofd. Maar je komt er zelf niet toe.

Ik snap écht dat het geen lachertje is.

Maar dat gaat vanaf NU veranderen!

Hoe zou het voor je zijn als 

  • terug de regie over je eigen leven kan nemen ondanks de drukte
  • elke dag een moment voor jezelf leert reserveren en dat moment ook écht neemt ondanks ke drukke agenda
  • kalmte en rust in je hoofd ervaart ook al is er chaos om je heen
  • vanaf het moment dat de wekker ’s morgens afgaat tot je ’s avonds, moe maar met voldoening, in bed kruipt ontspannen doorheen de dag danst 
  • stressmomenten je niet meer onderuit laat halen doordat je ze van je afschudt zoals regen die van je waterdichte jas glijdt

Dat is mogelijk als...

 Jij jezelf NU op de wachtlijst zet voor het Relaxed body - Calm mind. Je ontvangt als eerste nieuws wanneer de deuren van het traject opengaan.

Wat mag je verwachten?

  • In 120 dagen help ik jou relaxen en rust hebben van kop tot teen, op een eenvoudige manier en zónder grote tijdsinvestering


Hejhej,

Ik ben Greet, mama van 3 en gek van de Zweedse taal.

Als kind kon ik me heel moeilijk ontspannen. Mijn moeder masseerde 's avonds vaak mijn schouders en mijn voeten. Dat bracht me tot rust.

Met meer dan 10 jaar ervaring in shiatsu, yoga en lichaamswerk heb ik al veel vrouwen kunnen helpen om (terug) te leven in een relaxed lijf met een rustig hoofd. Daar kan ik zó van genieten! 

Het is mijn missie is ondernemende vrouwen die op de tippen van hun tenen lopen door de stress & spanning en geen tijd hebben voor zichzelf, om op een eenvoudige manier en zónder grote tijdsinvestering te ontspannen, zodat ze in <10 minuten rust hebben in hun lijf en hoofd. 

Klantenervaringen 
 


Wachtlijst relaxed body - Cal mind

Zet je op de wachtlijst voor Relaxed body-Calm mind