Een plek om terug te komen bij jezelf
NIEUWE DATUM MAMA-KIND MASSAGE: 
21 FEBRUARI OM 10U VIA ZOOM

 •  Je kind vaak gespannen en overprikkeld is?  
 • Je kind moeite heeft met slapen.  
 • Je kind moeilijk kan ontspannen?   
 • Jij je kind wil helpen als het zich niet goed in z'n vel voelt, maar je weet niet hoe?  
 • Je kind nood heeft aan rust, maar rusteloos is?

"EVERY BODY IS A YOGA BODY"

Is jouw antwoord op 1 of meerdere vragen JA dan is NU het moment om in verbinding te gaan met je kind met kindermassage & yoga. Kindermassage & yoga brengt rust in het hoofd en het lijf van je kind. Je kind kan op deze manier weer dicht bij zichzelf komen.

 • Het zenuwstelsel van je kind komt tot rust door ademhalingsoefeningen, yogahoudingen en massagespelletjes
 • Kindermassage & yoga zorgt voor stimulatie van spieren, organen en de bloedsomloop 
 • Je kind wordt op een speelse manier bewust van zijn of haar eigen lichaam  
 • Je kind leert dat ontspanning na inspanning komt  
 • Kinderyoga bevordert een goede lichaamshouding en motorische vaardigheden Verlichting in stijve, pijnlijke en gespannen spieren
 • Je kind kan prikkels loslaten

"YOGA IS JOUW PAUZEKNOP"

Kindermassage is je kind op een speelse manier een massage geven. Het gaat hierbij niet zozeer om het manipuleren van spieren, maar eerder om de zachte aanraking. Kinderen leren via massage en aanraking voelen, hun grenzen kennen en aangeven. Dat is heel belangrijk om weerbaar te zijn en krachtig in het leven te staan. Bovendien ontspant massage het zenuwstelsel doordat er in de hersenen gelukshormonen worden aangemaakt.

Kinderyoga brengt rust bij kinderen, zowel in het hoofd als in het lijf. Kinderyoga leert kinderen dat spanning en ontspanning elkaar afwisselen om het lichaam in balans te houden. Kinderen ontdekken wie ze zijn en leren grenzen stellen.  Kinderyoga is ook creatief bezig zijn, wat de rechterhersenhelft stimuleert en daardoor een fijne afwisseling is met het denkwerk dat ze in school verrichten met de linkerhersenhelft.

De samenwerking tussen jou en je kind bij dit massage & yoga moment verstevigt de band tussen jullie beiden.


Hoe ziet een les kindermassage & yoga er uit?
 
           

De lessen worden in kleine groep gegeven zodat aan mama en kind. Alle materialen die nodig zijn voor de les (incl. essentiële olie) zijn aanwezig. Een sessie bedraagt €15.
           

Jullie leren aan de hand van verhalen, materialen… samen yogahoudingen uit te voeren en elkaar te masseren. Geen zorgen, het zijn allemaal eenvoudige technieken die iedereen kan leren. Het leuke aan deze sessies is dat je de yogahoudingen en massage ook thuis kan doen.

            

Heb jij nog vragen? Ik kan je helpen! Neem contact met me op wanneer je meer wil weten over de lessen Ouder-kind massage & yoga.. Ook voor de online lessen.


Hoe kan ik helpen? 
 
KLANTENERVARINGEN
 


Greet Gevers - Lief voor je Lijf
Greet Gevers - Gladiolenstraat 10, 3510 Kermt - 0497 31 31 63 - greet@greetgevers.com - BTW: 0885-864-079
Copyright Greet Gevers 2023