lief lijf & leven

Een plek om terug te komen bij jezelf


Welkom op de website van Greet Gevers, Lief Lijf & LevenHey, ik ben Greet en ik hou van ‘puur’. Puur natuur, pure kracht, puur lichaam, pure klank… Kortom: leven pur sang. Ik ben een wereldburger, dol op internationale contacten. De vrijheid die het reizen me biedt, geeft me vleugels. En waar het hart van vol is, loopt de mond van over.

Doorheen de jaren ontstond bij mij een passie voor persoonlijke groei. En die wil ik graag delen met iedereen die mijn pad kruist.

In mijn praktijk ‘Lief Lijf en Leven’ begeleid ik mensen naar dat pure leven, door middel van individuele sessies, groepslessen, workshops en opleidingen.


Shiatsu

Masseren zit me al van jongs af in de vingers. Sinds 2003 verdiep ik mij in de oosterse filosofie over gezondheid en welbevinden met de lichaamstherapie Shiatsu. Door het volgen van gespecialiseerde opleidingen en workshops in binnen- en buitenland is mijn holistische kijk op mensen enkel ruimer geworden. Ik ben lid van de Belgische Shiatsu Federatie (BSF) en erkend Shiatsu-docente.


Kinderyoga

Drie prachtige kinderen gaf het leven me. Na hun geboorte stak het verlangen de kop op om ook mijn baby'tjes te masseren. Maar ik wilde hen ook graag al op jonge leeftijd laten genieten van de voordelen van yoga. Ik behaalde de certificaten van docente babymassage en kleuter-, kinder- en tieneryoga. Ik ben ervan overtuigd dat yoga een positieve invloed heeft op de ontwikkeling en ontplooiing van jonge kinderen.


Essentiële oliën

De dag dat een collega mij een flesje Young Living essentiële olie aanreikte om mijn babydochtertje te ondersteunen, werd er een nieuwe passie geboren: namelijk om fysieke en emotionele uitdagingen op natuurlijke wijze aan te pakken. Essentiële oliën hebben een helend vermogen. Dat is vooral belangrijk voor mensen die hun – fysieke en mentale - gezondheid snel en op een natuurlijke manier terug willen krijgen. Als Young Living coach (ID 1289997) beoefen ik de behandelingen Raindrop Technique en Feelings met Young Living Essentials Oils.


Klank

Naast mijn praktijk ben ik ook leerkracht muziek in het Deeltijds Kunstonderwijs. Ik geloof heel erg in de kracht van muziek, om te ontspannen en te verenigen. In mijn jeugdjaren trok ik een jaar rond met Up with People, een organisatie die internationale studenten de kans geeft de wereld rond te reizen in een combinatie van zangshows en vrijwilligerswerk. Ik behaalde eveneens het certificaat van docente Muziek, Spel & Beweging om ook die passie voor muziek en het helende effect van muziek door te geven aan jongeren.


De kruisbestuiving tussen al deze disciplines maakt dat ik jou bij 'Lief Lijf en Leven' een uniek en authentiek pakket van individuele sessies, groepssessies en Young Living coaching kan aanbieden. 

Ik verwelkom je graag en begeleid je met veel plezier naar jouw pure leven en het realiseren van jouw dromen. 


'All your dreams can come true if you have the courage to pursue them'!

 

Pure groet

Greet

>