Natuurlijk creatief

workshops 

creatief met geuren


Een Godin creëert de toekomst. En ze wil haar waarden delen met haar kinderen.

Herken jij dit?

  • Geniet jij ook van creatief bezig te zijn? 
  • Maak je graag je eigen natuurlijke scrubs, sprays, zalf...? Of zou je het graag willen leren?
  • Wil je graag je kennis over essentiële olie uitbreiden en de onéindige mogelijkheden van essentiële oliën ontdekken?

Dan heb ik alvast iets waar jij blij van zal worden! Je kan je hier aanmelden voor onze gratis online party essentiële olie. Dit feestje mag je echt niet missen!!!

Wat?


Tijdens onze infosessies over diverse thema's maken we je wegwijs in de wondere wereld van essentiële oliën. Je krijgt tál van ideeën en bruikbare tips die je thuis kan toepassen.

In onze creatieve workshops maak je zelf je verzorgingsproducten, drankjes, hapjes..., allemaal met essentiële oliën van de zuiverste topkwaliteit.

De ouder en kind workshops zijn de pérfecte gelegenheid om quality tijd door te brengen met je kind. Jullie gaan samen aan de slag om met natuurlijke ingrediënten spulletjes zoals badzout, parfum...te maken die je thuis samen kan gebruiken. Zo leuk en eenvoudig is dat!

Voor wie

Young Living essentiële oliën en afgeleide producten kunnen door iedereen - mens en dier - gebruikt worden. Bij het gebruik bij baby's, kinderen en dieren moet je wel verdunningen gebruiken.  

Hoe start ik?

Om met Young Living aan de slag te kunnen gaan, moet je jezelf eerst registreren en een account aanmaken. Word jij ook een essentiële olie V.I.P.? Meld je aan als lid en ontvang een waanzinnige korting van  24% op de producten die jou jou naar een gezond en natuurlijk leven leiden.

Heb je nog vragen?

Heb jij nog vragen? Ik kan je helpen! Je kan altijd contact met me opnemen als je meer wil weten over het Essentials Team. Ik antwoord altijd! Of plan een oliebabbeltje met mij.

>