Beleef Voel Ervaar

kinderMASSAGE

KINDERMASSAGE


Een Godin is een vrouw met een visie, een mama die het beste wil voor haar kinderen. Je vindt het belangrijk dat je kinderen sterk in hun schoenen staan en toch helemaal zichzelf kunnen zijn.  


Herken je dit?

  • Wil je samen genieten van het geven en krijgen van massage en aanraking?
  • Zoek je een manier om vanuit verbondenheid samen ontspannen en dicht bij elkaar zijn?
  • Verlang je naar momenten om met je zoon of dochter te ontsnappen aan de mallemolen? 

Dan heb ik een leuke oplossing voor jou en je kind!
Kindermassage doet kinderen weer helemaal ontspannen en bij zichzelf in hun lichaam komen. 

Wat is kindermassage?

Kindermassage is je kind op een speelse manier een massage geven. Het gaat hierbij niet zozeer om het manipuleren van spieren, maar eerder om de zachte aanraking. Kinderen leren via massage en aanraking voelen, hun grenzen kennen en aangeven. Dat is heel belangrijk om weerbaar te zijn en krachtig in het leven te staan. Bovendien ontspant massage het zenuwstelsel doordat er in de hersenen het gelukshormoon wordt aangemaakt.

Wat mag je verwachten

Als ouder geef je je kind een heerlijke massage. En op zijn of haar beurt zal je kind ook jou laten genieten van de massage die het jou geeft. De massage wordt afgewisseld met het samen zingen, knutselen met geuren... Neen, hiervoor hoef je echt geen muzikant of kunstenaar te zijn. Het gaat om het plezier beleven aan het samen DOEN.

Hoe verloopt de groepsles

Jullie leren aan de hand van verhalen, materialen… om elkaar te masseren. Geen zorgen, het zijn allemaal eenvoudige technieken die iedereen kan leren.  Zalig toch! Het leuke aan deze sessies is dat je de massage ook thuis kan doen. Leeftijdsgroepen:
3 -5 jaar (ouder en kind): 30 minuten
6 -10 jaar (ouder en kind): 60 minuten

Heb je nog vragen?

Heb jij nog vragen? Ik kan je helpen! Je kan altijd contact met me opnemen als je meer wil weten over de lessen kindermassage.

Ben jij een mama die zoekt naar leuke tools die het welbevinden van je kinderen positief beïnvloeden en ondersteunen? Hier vind je enkele boekentips. Ken jij trouwens de kindermassagekaarten al? Elk kaartje heeft een thema om je zoon of dochter te masseren. Enne, geniet zelf ook van de massage die je kind jou geeft! 

Insert Image
>