Lief lijf en leven

ESSENTIALS team

Het essentials team


Een Godin plukt de dag, in alle vrijheid. Ze droomt niet van het leven dat ze wil leiden. Néé! Ze leeft het leven van haar dromen. Weet jij al hoe het voelt om de beste versie van jezelf te kunnen zijn?In het Essentials Team ondersteunen wel elkaar in de weg naar het leven van onze dromen.

Vertel eens...


Hoe ziet jouw leven er uit? Zou jij sommige dingen in je leven anders willen zien? Ben jij klaar om die verandering te gaan leven?  

Zoek je een job of bijverdienste van thuis uit, in alle vrijheid? Maar misschien weet je niet hoe je dat zou kunnen realiseren?

Dat begrijp ik heel goed, want ik heb zelf ook moeten zoeken tot ik datgene gevonden had wat mij die vrijheid, de KEUZE wat en wanneer te doen wat ik wil, gaf. Dat heeft tijd gekost. Maar door het internet en het online gebeuren kan je nu bijvoorbeeld makkelijk van thuis uit werken en mensen ontmoeten. Dus, bye, bye, kinderoppas! Geweldig, niet?


Om van thuis uit een online business uit te bouwen zijn er voor mij wel 2 belangrijke spelregels:

 1. Je moet passie voor je product bezitten. Je moet echt smoooooorverliefd worden op je product.

Ik heb een hart voor de natuur. Bovendien groeide ik op met een potteke hier en een drankje daar als ik ziek was. En daar hoorden ook essentiële oliën bij. Met de shiatsu opleiding ging ik ook mijn leven anders inrichten: meer natuurlijk leven, gezonder en bewuster eten en werken aan mijn fysieke en emotionele gezondheid. Vanuit dat bewustzijn wou ik mijn kinderen laten opgroeien.

Ik gebruik essentiële oliën op een eenvoudige manier, zoals diffusen in huis voor een fijne geur en aangename sfeer. Maar ik kan me ook amuseren en er enorm van genieten als ik zelf mijn wasproduct of allesreiniger sta te maken.

En vooral, het zit gewoon in mij om het met anderen te delen en anderen met deze natuurlijke remedies te helpen naar een leven met respect voor je lijf en het leven rondom jou.


Dus, ik wil jou ook graag helpen!


 1. Je moet kennis bezitten over hoe je ermee naar buiten komt.

In ons team hebben we heel veel leuke tools die marketing 'easy peasy' maken. Als ik het zelfs kan, dan kan jij het ook!

De nadruk ligt op het aantrekken van jouw klanten en niet op het jagen naar mensen. Maar mensen of toekomstige klanten moeten wel weten dat jij bestaat natuurlijk!


Ik werk daarom samen met een online marketing strateeg die een bewezen successtrategie heeft als het op online ondernemen aankomt.

Kom jij bij onze tribe?

 • Je krijgt een persoonlijke coach
 • Je krijgt educatie en training.
 • Je krijgt business building technieken en bootcamps
 • Je krijgt toegang tot een besloten facebookgroep
 • Je krijgt toegang tot online marketing strategieën die jouw business een boost geven

Voordelen voor jou

 • Je wordt ondersteund in je persoonlijke groei
 • Je wordt geholpen in het verleggen van je grenzen
 • In een tof en dynamisch team supporteren we voor elkaar, helpen en steunen we elkaar waar er behoefte is
 • Je ervaart vrijheid om je eigen planning op te maken om jouw work-life balans te behouden
 • Je leert over de kracht van de natuur in een flesje en wat dat ons te bieden heeft met oog op de mens en dier als totaal wezen
 • Je wordt geholpen met marketing skills die je gaan helpen om succes te hebben in je business en als je wenst een eigen team op te starten

Maar misschien vind jij het grootste voordeel wel dat ik het connecten met mensen en vriendschappen aangaan heel belangrijk vind en dat plezier en vreugde beleven aan je business voorop staan.

DISCLAIMER*

De producten, technieken, aanbevelingen en informatie in zijn niet bedoeld om een ziekte of verwonding te voorkomen, te diagnostiseren, te behandelen of te genezen. Voor deskundig medisch advies, zoek deskundige medische hulp. De aanbevelingen zijn uitsluitend bedoeld voor het gebruik van Young Living essentiële oliën. Volg de instructies van de producent. De auteur, presentator kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor misopvattingen van de lezer of toehoorder.

>